Svet potrebuje človeka, ako si ty

Joanna Gaines
Tatran • 2021

Dnešok je dňom nášho nádherného letu, pri ktorom vďaka našim rozdielom oblohu zaplavia pestré farby. Každý z nás, ty i ja, sme jedineční a svet nás potrebuje presne takých, akí sme. V jeden pekný s... V jeden pekný slnečný deň sa deti rozhodnú usporiadať preteky balónov. Lúka hýri všetkými farbami látok, ktoré si priniesli z domu. Všetci sa pustia do práce. Niektorí pracujú samostatne, iní zase v skupinách, jedni sú utiahnutí, iní sa veselo radia s kamarátmi. Každé z detí je však výnimočné a rovnako dôležité a spolu vytvoria na nebi nevídanú nádheru. Autorka v celej knihe zdôrazňuje, aká dôležitá je každá jedna ľudská bytosť. Naši drobci by už od detstva mali vedieť, že dostali do vienka nádherné, jedinečné a magické dary, ktoré môžu ponúknuť svetu. Ten nás totiž potrebuje presne takých, akí sme.
Viac

  • Počet strán: 32 strán
  • ISBN13:9788022211994

Pamätáte si ešte na detskú knihu Sme záhradníci, ktoré som vám nedávno predstavila? Vydavateľstvo Tatran prináša ďalšiu krásnu novinku JoannyContinue Reading

Dnešok je dňom nášho nádherného letu, pri ktorom vďaka našim rozdielom oblohu zaplavia pestré farby. Každý z nás, ty i ja, sme jedineční a svet nás potrebuje presne takých, akí sme. V jeden pekný slnečný deň sa deti rozhodnú usporiadať preteky balónov. Lúka hýri všetkými farbami látok, ktoré si priniesli z domu. Všetci sa pustia do práce. Niektorí pracujú samostatne, iní zase v skupinách, jedni sú utiahnutí, iní sa veselo radia s kamarátmi. Každé z detí je však výnimočné a rovnako dôležité a spolu vytvoria na nebi nevídanú nádheru. Autorka v celej knihe zdôrazňuje, aká dôležitá je každá jedna ľudská bytosť. Naši drobci by už od detstva mali vedieť, že dostali do vienka nádherné, jedinečné a magické dary, ktoré môžu ponúknuť svetu. Ten nás totiž potrebuje presne takých, akí sme.

Mohlo by sa vám páčiť