Sanatórium

Sarah Pearse
Ikar • 2022

Sanatórium Le Sommet, ukryté v hlbokých borovicových lesoch Švajčiarskych Álp a v tieni horských štítov, odjakživa pôsobilo zlovestným dojmom. Kedysi sa v ňom ľudia liečili z tuberkulózy, dnes je z ne...�zy, dnes je z neho luxusný päťhviezdičkový hotel. Pre Elin Warnerovú nie je odľahlé miesto vytúžená destinácia. Práve uzavrela zložitý prípad, ktorý ju prenasleduje v nočných morách, a chce si trochu oddýchnuť od práce detektívky. Lenže brat ju pozval na oslavu svojich zásnub s priateľkou Laurou, a hoci majú medzi sebou súrodenecké spory, tentokrát sa nemá na čo vyhovoriť a pozvanie musí prijať. Do hotela dorazia s priateľom Willom uprostred snehovej búrky a jeho temné prostredie ich okamžite naplní úzkosťou. A keď sa Laura na druhý deň stratí, Elin sa musí spoľahnúť na svoje inštinkty, aby ju našla. Hotel je odrezaný od sveta, snehu pribúda, nervozita sa stupňuje... a vtedy zmizne ďalšia žena. Martinus.sk · Čítanie z knihy SANATÓRIUM (Sarah Pearseová)
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055180342

Kedysi to bolo Sanatórium na liečbu tuberkulózy. Dnes je to 5-hviezdičkový luxusný hotel v srdci Álp. Práve tam uviazla skupina hostí, od okolitého sveta ich odrezala lavína a snehová búrka. A ako naschvál – vrah si práve teraz vybral čas... The post Mrazivý triler Sanatórium od Sarah Pears: Kedysi liečebňa, dnes vražedný 5-hviezdičkový hotel appeared first on Prečítané.sk.

Sanatórium Le Sommet, ukryté v hlbokých borovicových lesoch Švajčiarskych Álp a v tieni horských štítov, odjakživa pôsobilo zlovestným dojmom. Kedysi sa v ňom ľudia liečili z tuberkulózy, dnes je z neho luxusný päťhviezdičkový hotel. Pre Elin Warnerovú nie je odľahlé miesto vytúžená destinácia. Práve uzavrela zložitý prípad, ktorý ju prenasleduje v nočných morách, a chce si trochu oddýchnuť od práce detektívky. Lenže brat ju pozval na oslavu svojich zásnub s priateľkou Laurou, a hoci majú medzi sebou súrodenecké spory, tentokrát sa nemá na čo vyhovoriť a pozvanie musí prijať. Do hotela dorazia s priateľom Willom uprostred snehovej búrky a jeho temné prostredie ich okamžite naplní úzkosťou. A keď sa Laura na druhý deň stratí, Elin sa musí spoľahnúť na svoje inštinkty, aby ju našla. Hotel je odrezaný od sveta, snehu pribúda, nervozita sa stupňuje... a vtedy zmizne ďalšia žena. Martinus.sk · Čítanie z knihy SANATÓRIUM (Sarah Pearseová)

Mohlo by sa vám páčiť