Glória vo veľkom svete

Martina Juhász
Slovart • 2022

Glória je malé zvedavé dievčatko, ktoré zisťuje akú pohromu vie narobiť lízanka, čo všetko potrebuje domáce zvieratko, že aj príbor vie hovoriť, alebo čo si netreba brať na letisko. Niekedy sa boj... Niekedy sa bojí, spraví chybu alebo sa dostane do nepríjemnej situácie, lebo nevie, ako sa v nej správať. Inokedy je zas pre ňu novinka, čo dospelí považujú za samozrejmosť. Mama s ockom jej ukážu, ako to vo svete funguje, čo sa patrí a čo nie. Aby sa nemusela hanbiť, keď sa ocitne sama v novom prostredí, vyhla sa šlamastikám a zožala pochvalu. A s ňou aj všetky deti, ktoré podobné veci určite zažijú aj na vlastnej koži.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055653235

Kniha Glória vo veľkom svete je prvou zo série, ktorú si pre deti v spolupráci s vydavateľstvom Slovart pripravila autorka Martina Juhász.Continue Reading

Glória je malé zvedavé dievčatko, ktoré zisťuje akú pohromu vie narobiť lízanka, čo všetko potrebuje domáce zvieratko, že aj príbor vie hovoriť, alebo čo si netreba brať na letisko. Niekedy sa bojí, spraví chybu alebo sa dostane do nepríjemnej situácie, lebo nevie, ako sa v nej správať. Inokedy je zas pre ňu novinka, čo dospelí považujú za samozrejmosť. Mama s ockom jej ukážu, ako to vo svete funguje, čo sa patrí a čo nie. Aby sa nemusela hanbiť, keď sa ocitne sama v novom prostredí, vyhla sa šlamastikám a zožala pochvalu. A s ňou aj všetky deti, ktoré podobné veci určite zažijú aj na vlastnej koži.

Mohlo by sa vám páčiť