Lev a vtáčik

Marianne Dubuc
Stonožka • 2021

Dojímavý príbeh o tom, čo je skutočné priateľstvo.Jedného jesenného dňa nájde lev vo svojej záhrade zraneného vtáčika. Keď jeho kŕdeľ odletí za teplom, lev sa oňho rozhodne postarať. Vtáčik sa pomaly ...ť. Vtáčik sa pomaly lieči a spolu prežívajú jedinečné chvíle. Pomaly sa medzi nimi rodí skutočné priateľstvo. Vtáčik však musí na ďalšiu jeseň odletieť so svojím kŕdľom. Čo bude s levom a ako dopadne ich priateľstvo? Upozornenie: V knihe autorka zámerne ponechala niekoľko strán prázdnych.
Viac

Autorku a ilustrátorku Marianne Dubuc slovenskí čitatelia poznajú najmä vďaka knihe Na vrchole kopca. Tú sme doma zatiaľ nemali, hoci naContinue Reading

Dojímavý príbeh o tom, čo je skutočné priateľstvo.Jedného jesenného dňa nájde lev vo svojej záhrade zraneného vtáčika. Keď jeho kŕdeľ odletí za teplom, lev sa oňho rozhodne postarať. Vtáčik sa pomaly lieči a spolu prežívajú jedinečné chvíle. Pomaly sa medzi nimi rodí skutočné priateľstvo. Vtáčik však musí na ďalšiu jeseň odletieť so svojím kŕdľom. Čo bude s levom a ako dopadne ich priateľstvo? Upozornenie: V knihe autorka zámerne ponechala niekoľko strán prázdnych.

Mohlo by sa vám páčiť