Obor a čas

Carmen Chica
BRAK • 2022

Nič sa dnes nestalo. Ani dnes. Dnes tiež nie. Tu sa nikdy nič nedeje. Bude to tak navždy? Veľmi nežný a poetický príbeh s dobrotivým obrom v hlavnej úlohe a hromadou času v každom okamihu. Všetky t...ihu. Všetky tie maličkosti, ktoré sa okolo nás dejú väčšinou nepozorovane, zohrávajú v tejto veľkoformátovej knihe ústrednú a láskyplnú úlohu. Obrázková kniha pre deti Obor a čas je o tichu a plynutí času. Deti i dospelí sú pozvaní precítiť, že aj za najobyčajnejšími hodinami dňa sa skrýva tajomstvo. Tajomstvo, ktoré nemá meno a jeho zdrojom je naša pokora a fantázia. Ilustrácie z knihy boli ocenené hlavnou cenou Ibero-American Catalog of Illustration 2014. V roku 2015 získal Obor a čas ocenenie za najlepšiu ilustrovanú knihu na Medzinárodnom festivale komiksu Amadora BD v Portugalsku.
Viac

  • Počet strán: 48 strán
  • ISBN13:9788089921485

Existuje špeciálny druh obrázkových kníh (picture books), ktoré nemajú jednoznačné vekové určenie. Dokážu ich čítať najmenšie deti , mládežníci aj dospeláci. Každý si z príbehu a ilustrácií zoberie niečo vlastné. Dokonca to ani nemusí byť pre všetkých to isté. Knihy autorskej dvojice Carmen Chica a…

Nič sa dnes nestalo. Ani dnes. Dnes tiež nie. Tu sa nikdy nič nedeje. Bude to tak navždy? Veľmi nežný a poetický príbeh s dobrotivým obrom v hlavnej úlohe a hromadou času v každom okamihu. Všetky tie maličkosti, ktoré sa okolo nás dejú väčšinou nepozorovane, zohrávajú v tejto veľkoformátovej knihe ústrednú a láskyplnú úlohu. Obrázková kniha pre deti Obor a čas je o tichu a plynutí času. Deti i dospelí sú pozvaní precítiť, že aj za najobyčajnejšími hodinami dňa sa skrýva tajomstvo. Tajomstvo, ktoré nemá meno a jeho zdrojom je naša pokora a fantázia. Ilustrácie z knihy boli ocenené hlavnou cenou Ibero-American Catalog of Illustration 2014. V roku 2015 získal Obor a čas ocenenie za najlepšiu ilustrovanú knihu na Medzinárodnom festivale komiksu Amadora BD v Portugalsku.

Mohlo by sa vám páčiť