Janka, Alex a mravec z kredenca

Ivana Havranová
Tatran • 2021

V jednom byte s predzáhradkou bývala Janka s bratom Alexom, s mamičkou aj babičkou a ešte... s mravcami. Takými, čo sa občas nasťahujú do kredenca a prezimujú v teplučku. No jednému z nich sa u Janky ...h sa u Janky doma tak veľmi zapáčilo, že tam ostal už nadobro. A keďže sa stal členom domácnosti, dostal meno – mravec Ravec. Chcete vedieť, čo všetko zažil mravec s deťmi počas jedného roka – od jari až do Vianoc? Rýchlo sa dajte do čítania!
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788022212076

Detských kníh nikdy nie je dosť. U nás to platí stopercentne. Dnes by som vám rada predstavila pôvodnú slovenskú knihu s vtipnýmContinue Reading

V jednom byte s predzáhradkou bývala Janka s bratom Alexom, s mamičkou aj babičkou a ešte... s mravcami. Takými, čo sa občas nasťahujú do kredenca a prezimujú v teplučku. No jednému z nich sa u Janky doma tak veľmi zapáčilo, že tam ostal už nadobro. A keďže sa stal členom domácnosti, dostal meno – mravec Ravec. Chcete vedieť, čo všetko zažil mravec s deťmi počas jedného roka – od jari až do Vianoc? Rýchlo sa dajte do čítania!

Mohlo by sa vám páčiť