Veľryba, čo chcela viac

Rachel Bright
Tatran • 2022

Nádherný ilustrovaný príbeh o veľrybe, ktorá sa vydala na cestu, aby našla dokonalú vec, vďaka ktorej sa bude cítiť naplnená. Pláva hlbokým oceánom a zbiera nekonečné podmorské poklady. Lenže nakoniec...dy. Lenže nakoniec príde na to, že šťastie spočíva v priateľstve. Knižka chytí za srdce čitateľov bez ohľadu na vek. Knižka je súčasťou série The Lion Inside, ktorá nádherným a detskému čitateľovi prístupným spôsobom rozoberá témy priateľstva, dôležitosti spolupráce a jedinečnosti každého človeka. Knižky sú rýmované a doplnené hravými ilustráciami, preto sú vhodné aj pre tie najmenšie deti. Veľrybí mládenec Emil brázdi oceán a hľadá dokonalý poklad. No hoci nazhromaždil už veľa vecí, stále sa necíti celkom... úplný. Vo veciach veru nenašiel veľa šťastia, prinesie mu ho pieseň či nové kamarátstva?
Viac

Vydavateľstvo Tatran nedávno prinieslo na trh knihu pre malých čitateľov s názvom Veľryba, čo chcela viac. Napísala ju Rachel Brightová a ilustrovalContinue Reading

Nádherný ilustrovaný príbeh o veľrybe, ktorá sa vydala na cestu, aby našla dokonalú vec, vďaka ktorej sa bude cítiť naplnená. Pláva hlbokým oceánom a zbiera nekonečné podmorské poklady. Lenže nakoniec príde na to, že šťastie spočíva v priateľstve. Knižka chytí za srdce čitateľov bez ohľadu na vek. Knižka je súčasťou série The Lion Inside, ktorá nádherným a detskému čitateľovi prístupným spôsobom rozoberá témy priateľstva, dôležitosti spolupráce a jedinečnosti každého človeka. Knižky sú rýmované a doplnené hravými ilustráciami, preto sú vhodné aj pre tie najmenšie deti. Veľrybí mládenec Emil brázdi oceán a hľadá dokonalý poklad. No hoci nazhromaždil už veľa vecí, stále sa necíti celkom... úplný. Vo veciach veru nenašiel veľa šťastia, prinesie mu ho pieseň či nové kamarátstva?

Mohlo by sa vám páčiť