Búrlivá krv

Robert Galbraith J.K. Rowling
Lindeni • 2022

Neodolateľný Cormoran Strike je späť v piatom pokračovaní bestsellerovej krimi série! Je možné vyriešiť 40 rokov starý prípad?Počas rodinnej návštevy v Cornwalle oslovia súkromného detektíva Cormorana...etektíva Cormorana Strikea, aby sa pozrel na prípad zmiznutia Margot Bamboroughovej z roku 1974. Strike sa nikdy predtým nepustil do odloženého prípadu a jeho šance na úspech sú viac než mizivé. Aj napriek tomu sa však rozhodne, že jeden prípad navyše jeho detektívnej agentúre nijako neublíži. Jeho partnerku Robin Ellacottovú okrem detektívnej práce ťažia aj vzťahové problémy a zároveň sa snaží rozlúštiť svoje city k Strikeovi.
Viac

Autor: Robert GalbraithOriginálny názov: Troubled BloodVydavateľstvo: Lindeni 2022Séria: Cormoran StrikeDiel: 5/6Počet strán: 928Žáner:  detektívkaMoje hodnotenie knihy: 5*/5*Moje hodnotenie obálky: 4*/5*Anotácia:Detektív Cormoran Strike je späť s novým prípadom!Počas rodinnej návštevy v Cornwalle oslovia súkromného detektíva Cormorana Strikea, aby sa pozrel na prípad zmiznutia Margot[...]

Neodolateľný Cormoran Strike je späť v piatom pokračovaní bestsellerovej krimi série! Je možné vyriešiť 40 rokov starý prípad?Počas rodinnej návštevy v Cornwalle oslovia súkromného detektíva Cormorana Strikea, aby sa pozrel na prípad zmiznutia Margot Bamboroughovej z roku 1974. Strike sa nikdy predtým nepustil do odloženého prípadu a jeho šance na úspech sú viac než mizivé. Aj napriek tomu sa však rozhodne, že jeden prípad navyše jeho detektívnej agentúre nijako neublíži. Jeho partnerku Robin Ellacottovú okrem detektívnej práce ťažia aj vzťahové problémy a zároveň sa snaží rozlúštiť svoje city k Strikeovi.

Mohlo by sa vám páčiť