Bolo raz jedno zlomené srdce

Stephanie Garber
YOLi • 2023

Evangeline Foxová odjakživa verila v pravú lásku a šťastné konce... až kým nezistila, že sa láska jej života chystá oženiť s inou. V zúfalej nádeji, že svadbu zastaví a vylieči svoje ranené srdce, uza...je ranené srdce, uzavrie dohodu s charizmatickým, no podlým Princom sŕdc. Ten od nej na revanš za svoju pomoc žiada tri bozky. No už po prvom bozku Evangeline pochopí, že vyjednávanie s nesmrteľnými je veľmi nebezpečná hra, a Princ sŕdc chce v skutočnosti oveľa viac, než mu sľúbila. Princ sŕdc má s Evangeline veľké plány, ktoré ju buď privedú k jej vysnívanému šťastnému koncu, alebo do záhuby. Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy BOLO RAZ JEDNO ZLOMENÉ SRDCE (Stephanie Garber)
Viac

Sumár recenzie
Recenzia popisuje knihu "Želanie s trpkou príchuťou" ako príbeh o odvahe, láske a snahe prekonávať prekážky v živote. Recenzentka chváli autorku za precízny popis emocionálnych stavov postáv a ich vzájomných vzťahov. Kniha ponúka silné a emocionálne nabité posolstvo o dôležitosti rodiny, priateľstva a odvahy v ťažkých situáciách.

Sumár recenzie
Recenzentka hodnotí knihu Stephanie Garber "Bolo raz, neopakovateľne". Knihu považuje za druhý najlepší diel tejto série a chváli autorkin talent vytvárania zaujímavých postáv a prenikania do ich myslenia. Najdôležitejšia veta: "Stále je to fantastický príbeh plný tajomstiev, nečakaných zvratov a kozmického romantizmu."

Autor: Stephanie GarberOriginálny názov: Once Upon a Broken HeartVydavateľstvo: Yoli 2023Séria:  Once Upon a Broken HeartDiel: 1/3Počet strán: 328Žáner:  YA fantasyMoje hodnotenie knihy: 3,75/5Moje hodnotenie obálky: 4/5Anotácia:Evangeline Foxová odjakživa verila v pravú lásku a šťastné konce... až kým nezistila, že sa láska jej života chystá oženiť s inou. V zúfalej nádeji, že svadbu zastaví[...]

Evangeline Foxová odjakživa verila v pravú lásku a šťastné konce... až kým nezistila, že sa láska jej života chystá oženiť s inou. V zúfalej nádeji, že svadbu zastaví a vylieči svoje ranené srdce, uzavrie dohodu s charizmatickým, no podlým Princom sŕdc. Ten od nej na revanš za svoju pomoc žiada tri bozky. No už po prvom bozku Evangeline pochopí, že vyjednávanie s nesmrteľnými je veľmi nebezpečná hra, a Princ sŕdc chce v skutočnosti oveľa viac, než mu sľúbila. Princ sŕdc má s Evangeline veľké plány, ktoré ju buď privedú k jej vysnívanému šťastnému koncu, alebo do záhuby. Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy BOLO RAZ JEDNO ZLOMENÉ SRDCE (Stephanie Garber)

Mohlo by sa vám páčiť