Vianočné želanie

Melissa McClone
Aktuell • 2022

Carly Vianoce milovala… až do nešťastnej tragédieCarly Bishopová, rozrušená a zarmútená smrťou snúbenca a brata, opustila Hood Hamlet aj svoju vianočnú náladu, aby začala odznova. Ale teraz, o šesť ro... teraz, o šesť rokov neskôr, ju jej rodina potrebuje. Carly sa vracia domov, aby čelila smutnej minulosti a darovala svojej neteri a synovcovi tie najkrajšie Vianoce.
Viac

Autor: Melissa McCloneOriginálny názov: His Christmas WishVydavateľstvo: Aktuell 2022Séria: Mountain Rescue RomanceDiel:  1/5Počet strán: 208Žáner:  románMoje hodnotenie knihy: 4*/5*Moje hodnotenie obálky: 3*/5*Anotácia:Carly Vianoce milovala… až do nešťastnej tragédieCarly Bishopová, rozrušená a zarmútená smrťou snúbenca a brata, opustila Hood Hamlet aj svoju vianočnú náladu, aby začala[...]

Carly Vianoce milovala… až do nešťastnej tragédieCarly Bishopová, rozrušená a zarmútená smrťou snúbenca a brata, opustila Hood Hamlet aj svoju vianočnú náladu, aby začala odznova. Ale teraz, o šesť rokov neskôr, ju jej rodina potrebuje. Carly sa vracia domov, aby čelila smutnej minulosti a darovala svojej neteri a synovcovi tie najkrajšie Vianoce.

Mohlo by sa vám páčiť