Čo na svetle nevidno

Kerstin Gier
CooBoo • 2022

Zdôveril sa jej s temným tajomstvom a tým si ju pripútal. Prvá časť nadupanej fantasy série. Quinn je najpopulárnejší chalan v škole. Nenápadná Matilda je doňho roky buchnutá. Stačí jedna noc, aby sa ...jedna noc, aby sa ich životy obrátili naruby. Po nehode vidí Quinn veci, ktoré nepatria do tohto sveta. Komu sa zdôveriť, keď si všetci myslia, že mu preplo? Zrazu sa objaví Matilda, na ktorej mu záleží tak málo, že jej povie o rozprávajúcich sochách a vyškerených lebkách, ktoré ho prenasledujú. Ďalšie udalosti ich katapultujú do dobrodružstva plného nebezpečenstiev. A nikto nečakal, že by k nej mohol niečo cítiť.
Viac

Autor: Kerstin GierOriginálny názov: VergissmeinnichtVydavateľstvo: CooBoo 2022Séria: NontiscordardimeDiel: 1/3Počet strán: 392Žáner: YA, fantasyMoje hodnotenie knihy: 5*/5*Moje hodnotenie obálky: 5*/5*Anotácia:Nové dobrodružstvo od majsterky fantazijných svetov a romantických zápletiek Kerstin Gier!Quinn je najpopulárnejší a najkrajší chalan v škole. Nenápadná Matilda je doňho roky po uši[...]

Zdôveril sa jej s temným tajomstvom a tým si ju pripútal. Prvá časť nadupanej fantasy série. Quinn je najpopulárnejší chalan v škole. Nenápadná Matilda je doňho roky buchnutá. Stačí jedna noc, aby sa ich životy obrátili naruby. Po nehode vidí Quinn veci, ktoré nepatria do tohto sveta. Komu sa zdôveriť, keď si všetci myslia, že mu preplo? Zrazu sa objaví Matilda, na ktorej mu záleží tak málo, že jej povie o rozprávajúcich sochách a vyškerených lebkách, ktoré ho prenasledujú. Ďalšie udalosti ich katapultujú do dobrodružstva plného nebezpečenstiev. A nikto nečakal, že by k nej mohol niečo cítiť.

Mohlo by sa vám páčiť