Pandora

Susan Stokes Chapman
Cosmopolis • 2022

HRANICA MEDZI NÁHODOU A OSUDOM JE NIEKEDY VEĽMI TENKÁ...Londýn 1799. Mladá nádejná návrhárka šperkov Pandora Blakeová žije so svojím strýkom v kedysi preslávenom obchode so starožitnosťami svojich rod...ťami svojich rodičov. Jedného dňa do obchodu tajne doručia záhadnú grécku vázu. Od tej chvíle sa v starožitníctve začínajú diať zvláštne veci. Pandora je odhodlaná zistiť o váze viac, a tak o pomoc požiada Edwarda Lawrenca, mladého muža, ktorý sa neúspešne uchádza o prijatie do ctihodnej Spoločnosti pre starožitníkov.
Viac

  • Počet strán: 376 strán
  • ISBN13:9788080904289

Autor: Susan Stokes-ChapmanOriginálny názov: PandoraVydavateľstvo: Grada/Cosmopolis 2022Séria: -Diel: -Počet strán: 376Žáner: historický román, mytológiaMoje hodnotenie knihy: 3*/5*Moje hodnotenie obálky: 5*/5*Anotácia:Londýn 1799. Mladá nádejná návrhárka šperkov Pandora Blakeová žije so svojím strýkom v kedysi preslávenom obchode so starožitnosťami svojich rodičov. Jedného dňa do obchodu[...]

HRANICA MEDZI NÁHODOU A OSUDOM JE NIEKEDY VEĽMI TENKÁ...Londýn 1799. Mladá nádejná návrhárka šperkov Pandora Blakeová žije so svojím strýkom v kedysi preslávenom obchode so starožitnosťami svojich rodičov. Jedného dňa do obchodu tajne doručia záhadnú grécku vázu. Od tej chvíle sa v starožitníctve začínajú diať zvláštne veci. Pandora je odhodlaná zistiť o váze viac, a tak o pomoc požiada Edwarda Lawrenca, mladého muža, ktorý sa neúspešne uchádza o prijatie do ctihodnej Spoločnosti pre starožitníkov.

Mohlo by sa vám páčiť