Tajomstvo slečny Hancockovej

Kristi Ann Hunter
i527.net • 2022

Slečna Harriet Hancocková si užíva svoju rolu excentrickej dedičky. Nepozorovane mení životy ľudí v Newmarkete k lepšiemu, využívajúc pri tom svoje bohatstvo i spoločenský vplyv. Od ľudí si udržiava o...dí si udržiava odstup, aby tak ochránila svoje dlhoročné tajomstvo. Keď ju však priateľka požiada o osobnú pomoc, neodolá.
Viac

Román Tajomstvo slečny Hancockovej je tretím dielom úspešnej knižnej série Srdcia na pláni od Kristi Ann Hunterovej. V tomto diely do popredia vystupuje Harriet Hancocková, ktorá akoby povedal Jonas Fitzroy sa niekedy hrá na Boha. Snaží sa meniť životy ľudí v jej okolí podľa svojho najlepšieho uváženia. Hoci to Harriet často krát myslí dobre, nemusí […] Príspevok Tajomnstvo slečny Hancockovej[...]

Slečna Harriet Hancocková si užíva svoju rolu excentrickej dedičky. Nepozorovane mení životy ľudí v Newmarkete k lepšiemu, využívajúc pri tom svoje bohatstvo i spoločenský vplyv. Od ľudí si udržiava odstup, aby tak ochránila svoje dlhoročné tajomstvo. Keď ju však priateľka požiada o osobnú pomoc, neodolá.

Mohlo by sa vám páčiť