Špina

Barbora Bernátová

Dva týždne pred vianočnými prázdninami sa skupinka pubertiakov vyberie korčuľovať do zamrznutého kameňolomu. Hladina je zasnežená, večerná obloha oranžová, vo vzduchu cítiť zimu. Dvojité rande sa pre ...jité rande sa pre všetkých odrazu zmení na ten najhorší zážitok vôbec, keď sa jednému z dievčat zakliesni korčuľa do ľudských prstov vytŕčajúcich spod zamrznutej vodnej hladiny.
Viac

  • Počet strán: 304 strán
  • ISBN13:9788097432010
  • Séria: Dievča v hmle

Slovenská autorka Barbora Bernátová sa do povedomia čitateľov zapísala svojou prvotinou Dievča v hmle, ktorá si vyslúžila mnoho pozitívnych reakcií od fanúšikov krimitrilerov. Po dvojročnej odmlke prichádza so svojou druhou knihou, detektívnym románom Špina. Kapitán Dávid Meizner je spať! Tentoraz... The post RECENZIA: Barbora Bernátová – Špina appeared first on Prečítané.sk.

Dva týždne pred vianočnými prázdninami sa skupinka pubertiakov vyberie korčuľovať do zamrznutého kameňolomu. Hladina je zasnežená, večerná obloha oranžová, vo vzduchu cítiť zimu. Dvojité rande sa pre všetkých odrazu zmení na ten najhorší zážitok vôbec, keď sa jednému z dievčat zakliesni korčuľa do ľudských prstov vytŕčajúcich spod zamrznutej vodnej hladiny.

Mohlo by sa vám páčiť