Veľká kniha o klíme

Greta Thunberg
Ikar • 2023

Je neskoro? Pre niektoré druhy rastlín a živočíchov už áno. Postarali sme sa o to. Zaistiť bezpečnú budúcnosť pre život na Zemi znie ako nemožná úloha. Konať je nutné v takom rozsahu a tak rýchlo, ako... a tak rýchlo, ako svet ešte nevidel. Čelíme obrovským a mocným silám – nielen ropným magnátom a vládam, ale aj samotnému meniacemu sa klimatickému systému. Čas hrá proti nám. Nádej na zmenu však nie je stratená.
Viac

Je neskoro? Pre niektoré druhy rastlín a živočíchov už áno. Postarali sme sa o to. Zaistiť bezpečnú budúcnosť pre život na Zemi znie ako nemožná úloha. Konať je nutné v takom rozsahu a tak rýchlo, ako svet ešte nevidel. Čelíme... The post Akú planétu zanecháme deťom a vnúčatám? Toto je Veľká kniha o klíme appeared first on Prečítané.sk.

Je neskoro? Pre niektoré druhy rastlín a živočíchov už áno. Postarali sme sa o to. Zaistiť bezpečnú budúcnosť pre život na Zemi znie ako nemožná úloha. Konať je nutné v takom rozsahu a tak rýchlo, ako svet ešte nevidel. Čelíme obrovským a mocným silám – nielen ropným magnátom a vládam, ale aj samotnému meniacemu sa klimatickému systému. Čas hrá proti nám. Nádej na zmenu však nie je stratená.

Mohlo by sa vám páčiť