Nepresná muška

Richard Osman
Slovart • 2023

Je obyčajný štvrtok a život beží v zabehnutých koľajach. No známej partii zo Štvrtkového klubu detektívov pokojné dni rozhodne nehrozia. Elizabeth s priateľmi čoskoro natrafí na ďalší nevyriešený príp...í nevyriešený prípad: vraždu, ktorá súvisí s miestnou novinárskou legendou – samozrejme, bez jedinej stopy po mŕtvole či páchateľovi. A nielen to! Elizabeth prekvapí nebezpečný návštevník a dá jej na výber – buď spácha krvavý zločin, alebo ovonia fialky odspodu. Podarí sa Ronovi, Ibrahimovi a Joyce prípad vyriešiť a zachrániť Elizabeth, prv než vrah znova zaútočí?
Viac

Sumár recenzie
Recenzia popisuje zaujímavý prístup autora k plánovaniu zločinov a rozpletaniu prípadov. Autor textu zdôrazňuje, že aj keď kniha nie je plnohodnotnou kriminálkou, stále stojí za prečítanie pre svoje humorné momenty a zaujímavé postavy. Čitatelia by mali očakávať viac zábavy ako napätia.

Je obyčajný štvrtok a život beží v zabehnutých koľajach. No známej partii zo Štvrtkového klubu detektívov pokojné dni rozhodne nehrozia. Elizabeth s priateľmi čoskoro natrafí na ďalší nevyriešený prípad: vraždu, ktorá súvisí s miestnou novinárskou legendou – samozrejme, bez jedinej stopy po mŕtvole či páchateľovi. A nielen to! Elizabeth prekvapí nebezpečný návštevník a dá jej na výber – buď spácha krvavý zločin, alebo ovonia fialky odspodu. Podarí sa Ronovi, Ibrahimovi a Joyce prípad vyriešiť a zachrániť Elizabeth, prv než vrah znova zaútočí?

Mohlo by sa vám páčiť