Na konci umrú ako prví

Adam Silvera
CooBoo SK • 2023

Prequel románu Na konci naozaj obaja umrú od milovaného autora Adama Silveru. Čo by ste spravili v posledných dvadsiatichštyroch hodinách života? Je deň pred spustením Linky smrti a všetci sa pýtajú, ...sa pýtajú, či je možné predpovedať smrť alebo je všetko iba podvod? Orion má závažné ochorenie srdca a už niekoľko rokov čaká, kým mu niekto povie, kedy zomrie. Potom, ako sa prihlási na Linku smrti, je pripravený naplno žiť. Preto sa rozhodne zúčastniť udalosti, ktorá sa naskytne iba raz za život – spustenie Linky smrti na Times Square. Valentinovi ani nenapadlo, že by mu z Linky smrti mohli zavolať. Začína sľubnú kariéru a prvú noc v New Yorku chce stráviť na párty. Orion a Valentino sa stretnú na Times Square a okamžite pocítia hlboké spojenie. Telefonát z Linky smrti im však zmení život navždy. Jeden z nich má v ten deň zomrieť, druhý nie. Ani jeden z chlapcov nevie, ako sa ich deň skončí, no jedno je isté – chcú ho prežiť spolu. Je deň pred spustením Linky smrti a všetci sa pýtajú, či je možné predpovedať smrť alebo je všetko iba podvod?
Viac

  • Počet strán: 456 strán
  • ISBN13:9788056633618

Sumár recenzie
Recenzia na knihu na stránke domco-books.sk obsahuje hodnotenie a popis príbehu. Recenzent chváli autorov štýl písania a napätie v knihe. Súčasne však kritizuje menej presvedčivé postavy a niektoré slabé momenty v príbehu. Celkovo sa recenzent teší na ďalšie dielo od autora. Napriek niektorým chybám je kniha hodná prečítania.

Prequel románu Na konci naozaj obaja umrú od milovaného autora Adama Silveru. Čo by ste spravili v posledných dvadsiatichštyroch hodinách života? Je deň pred spustením Linky smrti a všetci sa pýtajú, či je možné predpovedať smrť alebo je všetko iba podvod? Orion má závažné ochorenie srdca a už niekoľko rokov čaká, kým mu niekto povie, kedy zomrie. Potom, ako sa prihlási na Linku smrti, je pripravený naplno žiť. Preto sa rozhodne zúčastniť udalosti, ktorá sa naskytne iba raz za život – spustenie Linky smrti na Times Square. Valentinovi ani nenapadlo, že by mu z Linky smrti mohli zavolať. Začína sľubnú kariéru a prvú noc v New Yorku chce stráviť na párty. Orion a Valentino sa stretnú na Times Square a okamžite pocítia hlboké spojenie. Telefonát z Linky smrti im však zmení život navždy. Jeden z nich má v ten deň zomrieť, druhý nie. Ani jeden z chlapcov nevie, ako sa ich deň skončí, no jedno je isté – chcú ho prežiť spolu. Je deň pred spustením Linky smrti a všetci sa pýtajú, či je možné predpovedať smrť alebo je všetko iba podvod?

Mohlo by sa vám páčiť