Kosenie

Neal Shusterman
Slovart • 2023

Úspešná séria Žatva smrti pokračuje novými strhujúcimi príbehmi z desivého, no fascinujúceho sveta koscov! Spoločenstvo koscov ukrýva nespočetné množstvo príbehov, ktoré ešte neboli rozpovedané. Prešl... rozpovedané. Prešli celé storočia, odkedy na seba Nimbus vzal úlohu starať sa o ľudstvo. Skôr ako sa Goddard pokúsil všetko obrátiť hore nohami, ľudia žili dlhé roky vo svete bez hladu, chorôb či smrti. Vo svete, kde populáciu regulovali práve kosci. Neal Shusterman v spolupráci s ďalšími talentovanými autormi odhaľuje v poviedkovej knihe, nadväzujúcej na fenomenálnu bestsellerovú trilógiu, tajomstvá a minulosť obľúbených postáv, no predstaví i nových hrdinov a nových nepriateľov.
Viac

Sumár recenzie
Recenzia na knihu, uverejnená na blogu, obsahuje stručný sumár. Recenzent opisuje knihu ako fascinujúcu a svižnú sci-fi rozprávku, ktorá sa odohráva vo svete, kde ľudstvo je zbavené smrti a starostí o zdravie. Autor knihu spracováva rafinovane a s napínavými zvratmi, ktoré udržujú čitateľa v napätí po celú dobu. Recenzent zdôrazňuje, že táto kniha je "pôsobivým príkladom kvalitného sci-fi literatúry".

Úspešná séria Žatva smrti pokračuje novými strhujúcimi príbehmi z desivého, no fascinujúceho sveta koscov! Spoločenstvo koscov ukrýva nespočetné množstvo príbehov, ktoré ešte neboli rozpovedané. Prešli celé storočia, odkedy na seba Nimbus vzal úlohu starať sa o ľudstvo. Skôr ako sa Goddard pokúsil všetko obrátiť hore nohami, ľudia žili dlhé roky vo svete bez hladu, chorôb či smrti. Vo svete, kde populáciu regulovali práve kosci. Neal Shusterman v spolupráci s ďalšími talentovanými autormi odhaľuje v poviedkovej knihe, nadväzujúcej na fenomenálnu bestsellerovú trilógiu, tajomstvá a minulosť obľúbených postáv, no predstaví i nových hrdinov a nových nepriateľov.

Mohlo by sa vám páčiť