O nič (nebuďte) ustarostení – pre mladých čitateľov

Andrea Lucado Max Lucado
Kumran • 2023

Nevieš si občas rady so strachom a obavami? Boh to chápe. A je s tebou, nech sa deje, čo sa deje. Možno máš dojem, že tvoji priatelia sa neustále iba zabávajú, kým teba ťažia problémy. Všetci však nie...Všetci však niekedy prežívame starosti a obavy. Čo tým teda Boh myslel, keď povedal, že nemáme byť o nič ustarostení? Je to vôbec možné? Verzia bestselleru O nič ustarostení pre mladých čitateľov je jednoduchý sprievodca, ktorý ťa naučí, ako sa nenechať pohltiť strachom, ale žiť v Božom pokoji. Vďaka hlbokým pravdám obsiahnutým v Liste Filipanom 4, 4 – 8 pochopíš, že Boh je ti nablízku, zaujíma sa o teba a počúva ťa. Dozvieš sa jednoduché tipy, ako nájsť Božiu radosť a pokoj vo chvíľach, keď ťa premáha úzkosť, depresia a osamelosť. S Božou pomocou naozaj nemusíš byť o nič ustarostený. * Text je doplnený infografikami * O nič ustarostení je jednou z najobľúbenejších kníh Maxa Lucada. Mnohým ľuďom už pomohla znížiť mieru úzkosti a stresu v živote. Maxovi záleží na deťoch a mládeži, preto vytvoril verziu tejto povzbudivej knihy aj pre mladších čitateľov.
Viac

  • Počet strán: 192 strán
  • ISBN13:9788089993758

Sumár recenzie
O nič ustarostení – pre mladých čitateľov je kniha od Maxa Lucada vhodná pre tých, ktorí sa nevedia vysporiadať s úzkosťou. Autor nás učí modliť sa v ťažkých situáciách a obrátiť sa na Boha. Okrem toho, ukazuje ako oslavovať Božiu dobrotu aj v časoch krízy a ako si viesť denník vďačnosti. Lucado tiež zdôrazňuje dôležitosť premýšľania o dobrých veciach a správnom riadení myšlienok. Kniha je prispôsobená mladej generácii a ponúka odpovede na ich otázky. Je vhodná pre dnešných mladých ľudí, ktorí čelia rastúcemu množstvu úzkosti a šikane prostredníctvom sociálnych sietí.

Nevieš si občas rady so strachom a obavami? Boh to chápe. A je s tebou, nech sa deje, čo sa deje. Možno máš dojem, že tvoji priatelia sa neustále iba zabávajú, kým teba ťažia problémy. Všetci však niekedy prežívame starosti a obavy. Čo tým teda Boh myslel, keď povedal, že nemáme byť o nič ustarostení? Je to vôbec možné? Verzia bestselleru O nič ustarostení pre mladých čitateľov je jednoduchý sprievodca, ktorý ťa naučí, ako sa nenechať pohltiť strachom, ale žiť v Božom pokoji. Vďaka hlbokým pravdám obsiahnutým v Liste Filipanom 4, 4 – 8 pochopíš, že Boh je ti nablízku, zaujíma sa o teba a počúva ťa. Dozvieš sa jednoduché tipy, ako nájsť Božiu radosť a pokoj vo chvíľach, keď ťa premáha úzkosť, depresia a osamelosť. S Božou pomocou naozaj nemusíš byť o nič ustarostený. * Text je doplnený infografikami * O nič ustarostení je jednou z najobľúbenejších kníh Maxa Lucada. Mnohým ľuďom už pomohla znížiť mieru úzkosti a stresu v živote. Maxovi záleží na deťoch a mládeži, preto vytvoril verziu tejto povzbudivej knihy aj pre mladších čitateľov.

Mohlo by sa vám páčiť