Veľké myšlienky: Druhá svetová vojna

Autorský kolektív
Lindeni • 2023

Najdôležitejšie fakty o druhej svetovej vojne v bohato ilustrovanej encyklopédii. Druhá svetová vojna bola najrozsiahlejší a po všetkých stránkach najdrahší ozbrojený konflikt v dejinách. Táto kniha z...h. Táto kniha zrozumiteľne približuje historické udalosti tohto obdobia z politického, taktického aj technického hľadiska. Ponúka výstižné vysvetlenia a dôvtipné ilustrácie či mapy najdôležitejších udalostí a míľnikov svetového vojenského konfliktu. Či už ste laik, študent alebo historik, táto kniha vás určite má čím zaujať.
Viac

  • Počet strán: 336 strán
  • ISBN13:9788056635902

Sumár recenzie
V knihe "The World War II Book: Big Ideas Simply Explained" kolektív autorov ponúka bohato ilustrovanú encyklopédiu, ktorá zrozumiteľne približuje najdôležitejšie fakty o druhej svetovej vojne. Každá kapitola poskytuje kompletný prehľad udalostí a obsahuje časovú os s najdôležitejšími dátumami, čo ju robí vhodnou ako študijný materiál pre sredoškolákov aj pre čitateľov, ktorí sa chcú pripomenúť najvýznamnejšie udalosti tohto obdobia.

Najdôležitejšie fakty o druhej svetovej vojne v bohato ilustrovanej encyklopédii. Druhá svetová vojna bola najrozsiahlejší a po všetkých stránkach najdrahší ozbrojený konflikt v dejinách. Táto kniha zrozumiteľne približuje historické udalosti tohto obdobia z politického, taktického aj technického hľadiska. Ponúka výstižné vysvetlenia a dôvtipné ilustrácie či mapy najdôležitejších udalostí a míľnikov svetového vojenského konfliktu. Či už ste laik, študent alebo historik, táto kniha vás určite má čím zaujať.

Mohlo by sa vám páčiť