Dorka Magorka

Abby Hanlon
Slovart • 2016

Začítajte sa do fantazmagorických dobrodružstiev bláznivej Dorky Magorky. Jej fantázia nepozná hraníc. Má staršieho brata a sestru a veľmi rada by sa s nimi hrala. Oni si však myslia, že je ešte mal...e je ešte malá, a tak radšej uniká do sveta fantázie, kde si môže vymyslieť, čo len chce. Hoci nad ňou jej súrodenci len krútia hlavou, Dorka má vždy kopec starostí. Musí totiž odhaliť všetky príšery v dome, pomstiť sa svojej lekárke i sestrinej bábike. Dorka Magorka im to ešte všetkým ukáže!
Viac

Toto je jedna z kníh, ktoré ma nečakane dostali. Náhodou sme si ju požičali v brnenskej knižnici. Priamo tam sme sa do nej s pampúchom začítali a ja som neverila vlastným očiam. Vyskočil na mňa príbeh tak šťavnatý, originálny, vtipný a pritom ako vystrihnutý zo […]

Začítajte sa do fantazmagorických dobrodružstiev bláznivej Dorky Magorky. Jej fantázia nepozná hraníc. Má staršieho brata a sestru a veľmi rada by sa s nimi hrala. Oni si však myslia, že je ešte malá, a tak radšej uniká do sveta fantázie, kde si môže vymyslieť, čo len chce. Hoci nad ňou jej súrodenci len krútia hlavou, Dorka má vždy kopec starostí. Musí totiž odhaliť všetky príšery v dome, pomstiť sa svojej lekárke i sestrinej bábike. Dorka Magorka im to ešte všetkým ukáže!

Mohlo by sa vám páčiť