Počítame s Montessori

Delphine Urvoy
Stonožka • 2018

Počítame s Montessori Vitajte v našom kurze Montessori, ktorý ponúka viac ako 100 rôznych cvičení so stúpajúcou náročnosťou, umožňujúce deťom od 3 do 6 rokov objaviť svet matematiky. Pre deti vo ...y. Pre deti vo veku 3 – 6 rokov • Prostredníctvom aktivít spojených s triedením, zoraďovaním a usporadúvaním farieb, kontrastov, rozmerov a tvarov, sa vaše dieťa najprv naučí štruktúrovať svoje myslenie a zvýši si schopnosť vizuálneho rozlišovania. • V rámci systému troch krokov: „Spoznávam“, „Rozlišujem“, „Overujem“, sa veľmi jednoducho zoznámi s veličinou množstva, so symbolmi a s číslami. • Svet množstiev, čísel a počítania bude vaše dieťa objavovať konkrétnym, doslova rukolapným spôsobom vďaka špeciálnym montessoriovským pomôckam ku cvičeniam. Počítacie paličky, farebné perličky a ďalšie pomôcky mu umožnia dieťaťu ľahko a efektívne si osvojiť matematické pojmy a postupy.
Viac

  • Počet strán: 143 strán
  • ISBN13:9788055161716

Adam dostal nedávno tento zošit a neviem či za to môže tá pekná grafická úprava ale to, že je počítaním teraz tak zaujatý, ale v obľúbenosti predbehol i Puntíka. Baví ma, ako Adam dokáže vyvážiť všetky možné aktivity, chvíľu si žije vo svojom svete, potom behá a skáče, inokedy jazdí so všetkým čo jazdiť môže a potom pre zmenu príde a povie “poď robiť tento zošit”. Lebo asistenciu časopisy a[...]

Počítame s Montessori Vitajte v našom kurze Montessori, ktorý ponúka viac ako 100 rôznych cvičení so stúpajúcou náročnosťou, umožňujúce deťom od 3 do 6 rokov objaviť svet matematiky. Pre deti vo veku 3 – 6 rokov • Prostredníctvom aktivít spojených s triedením, zoraďovaním a usporadúvaním farieb, kontrastov, rozmerov a tvarov, sa vaše dieťa najprv naučí štruktúrovať svoje myslenie a zvýši si schopnosť vizuálneho rozlišovania. • V rámci systému troch krokov: „Spoznávam“, „Rozlišujem“, „Overujem“, sa veľmi jednoducho zoznámi s veličinou množstva, so symbolmi a s číslami. • Svet množstiev, čísel a počítania bude vaše dieťa objavovať konkrétnym, doslova rukolapným spôsobom vďaka špeciálnym montessoriovským pomôckam ku cvičeniam. Počítacie paličky, farebné perličky a ďalšie pomôcky mu umožnia dieťaťu ľahko a efektívne si osvojiť matematické pojmy a postupy.

Mohlo by sa vám páčiť