Ako žiť vo vesmíre

Colin Stuart
Ikar • 2020

Ako sa spí v mikrogravitácii? Ako sa vo vesmíre upratuje? Ako ovplyvňuje pobyt vo vesmíre ľudské telo? Fyzik a astronóm Colin Stuart zodpovie tieto aj mnohé ďalšie otázky, preskúma praktické strá...raktické stránky každodenného života vo vesmíre, prevedie ťa od výcviku po štart a nazrie do budúcnosti na vesmírny turizmus, základne na Mesiaci a medzihviezdne cestovanie. Knihu Ako žiť vo vesmíre dopĺňajú názorné grafy, schémy a fotografie, ktoré odhaľujú krásu aj výzvy života ďaleko od pevnej pôdy pod nohami. Ako žiť vo vesmíre je jedinečná publikácia, ktorá ťa pripraví na prichádzajúcu veľkolepú etapu dejín ľudstva.
Viac

Ako žiť vo vesmíre je populárno-náučná kniha, v ktorej sa fyzik a astronóm Colin Stuart rozhodol bezbolestným spôsobom priblížiť vesmírnu realitu bežným smrteľníkom. Osobne ma kniha naozaj nadchla, preto som sa rozhodla spísať hneď 5 dôvodov, prečo by ste jej mali dať šancu. Za poskytnutie knihy ďakujem vydavateľstvu Ikar, ktoré sa postaralo o slovenské vydanie. Dôvod č. 1: Budete sa[...]

Ako sa spí v mikrogravitácii? Ako sa vo vesmíre upratuje? Ako ovplyvňuje pobyt vo vesmíre ľudské telo? Fyzik a astronóm Colin Stuart zodpovie tieto aj mnohé ďalšie otázky, preskúma praktické stránky každodenného života vo vesmíre, prevedie ťa od výcviku po štart a nazrie do budúcnosti na vesmírny turizmus, základne na Mesiaci a medzihviezdne cestovanie. Knihu Ako žiť vo vesmíre dopĺňajú názorné grafy, schémy a fotografie, ktoré odhaľujú krásu aj výzvy života ďaleko od pevnej pôdy pod nohami. Ako žiť vo vesmíre je jedinečná publikácia, ktorá ťa pripraví na prichádzajúcu veľkolepú etapu dejín ľudstva.

Mohlo by sa vám páčiť