Medvedík v dielni

Petra Bartíková
Albatros • 2019

Zaži s medvedíkom veselé príhody v tejto krásne ilustrovanej knižke s pohyblivými obrázkamiPomôž medvedíkovi a ježkovi postaviť super motokáru!Ako sa stavia motokára? Potrebujeme drevo, meter, pílku, ... meter, pílku, vŕtačku, kolesá, skrutky, volant, skrutkovač… Uf, medvedíka čaká kopa práce! Pomôže mu vôbec niekto? Ale samozrejme, že áno! Nielen medvedík, ale aj jeho kamarát ježko sníva o tom, že sa raz zúčastní pretekov o pohár plný medu. Tak im drž palce, aby sa im tú motokáru podarilo postaviť. A nezabudni na čarovné ťahadlo! Vďaka nemu sa ti obrázky budú meniť priamo pred očami!
Viac

  • Počet strán: 12 strán
  • ISBN13:9788000054841

Medvedíka Kataríny Macurovej už poznáte z výborných kníh Prečo nekvitneš alebo Kde je tá pravá lopta. Teraz s ním môžete vyrábať niečo v dielni či kuchyni, alebo sa pozrieť, čo sa deje na záhradke a farme. Zo štvorice noviniek som si vybrala Medvedíka v dielni. […]

Zaži s medvedíkom veselé príhody v tejto krásne ilustrovanej knižke s pohyblivými obrázkamiPomôž medvedíkovi a ježkovi postaviť super motokáru!Ako sa stavia motokára? Potrebujeme drevo, meter, pílku, vŕtačku, kolesá, skrutky, volant, skrutkovač… Uf, medvedíka čaká kopa práce! Pomôže mu vôbec niekto? Ale samozrejme, že áno! Nielen medvedík, ale aj jeho kamarát ježko sníva o tom, že sa raz zúčastní pretekov o pohár plný medu. Tak im drž palce, aby sa im tú motokáru podarilo postaviť. A nezabudni na čarovné ťahadlo! Vďaka nemu sa ti obrázky budú meniť priamo pred očami!

Mohlo by sa vám páčiť