Myška Miška a Ella

Klaudia Zorgovská
Stonožka • 2019

Myška Miška a dievčatko Ela bývajú vo veľkom meste, na Stromovej ulici č. 11, a sú najlepšie kamarátky. Každý deň sa stretávajú na ich tajnom mieste, spolu sa hrajú a navzájom si pomáhajú. Myška má sv...�hajú. Myška má svoju izbičku, v ktorej má všetko, čo potrebuje, no najradšej spí vo veľkej izbe pri Ele. Pri nej sa cíti veľká a v bezpečí. S Elou by išla aj na kraj sveta. Miška a Ela vedia, že nech sa deje čokoľvek, vždy budú stáť pri sebe. Výtvarne pozoruhodnú knižku vytvorila talentovaná študentka ilustrácie na VŠVU v Bratislave maľbou akrylom a tekutým akvarelom v kombinácii s kresbou na novinovom papieri. Vychádza v peknej polygrafickej úprave. Pre deti od 3 rokov.
Viac

  • Počet strán: 30 strán
  • ISBN13:9788055166476

Príbeh o dievčatku a jej kamarátke myške je taká roztomilá drobnosť. Kniha je debutom mladej ilustrátorky Klaudie Zorgovskej. Vyniká najmä netradičným výtvarným spracovaním. A také knihy u nás doma máme radi. Príbeh rozpráva malá myška, ktorá žije v stene pri detskej izbičke. Je to vlastne […]

Myška Miška a dievčatko Ela bývajú vo veľkom meste, na Stromovej ulici č. 11, a sú najlepšie kamarátky. Každý deň sa stretávajú na ich tajnom mieste, spolu sa hrajú a navzájom si pomáhajú. Myška má svoju izbičku, v ktorej má všetko, čo potrebuje, no najradšej spí vo veľkej izbe pri Ele. Pri nej sa cíti veľká a v bezpečí. S Elou by išla aj na kraj sveta. Miška a Ela vedia, že nech sa deje čokoľvek, vždy budú stáť pri sebe. Výtvarne pozoruhodnú knižku vytvorila talentovaná študentka ilustrácie na VŠVU v Bratislave maľbou akrylom a tekutým akvarelom v kombinácii s kresbou na novinovom papieri. Vychádza v peknej polygrafickej úprave. Pre deti od 3 rokov.

Mohlo by sa vám páčiť