Zmiznutie Stephanie Mailerovej

Joël Dicker
Slovart • 2020

Pokojným prímorským mestečkom Orpha v štáte New York otriasla 30. júla 1994 hrôzostrašná udalosť – vražda primátora a jeho rodiny, ako aj náhodnej svedkyne zločinu, mladej bežkyne. Vyšetrovanie zločin...yšetrovanie zločinu vedie štátna polícia. Schopní a ambiciózni vyšetrovatelia pomerne rýchlo vypátrajú vraha, za čo si vyslúžia uznanie nadriadených a dokonca vyznamenanie. Lenže po dvadsiatich rokoch, začiatkom leta v roku 2014, novinárka Stephanie Mailerová tvrdí, sa zmýlili a obvinili nevinného človeka. Mladá žena vzápätí za záhadných okolností zmizne. Zmiznutie Stephanie Mailerovej je ďalším napínavým detektívnym príbehom švajčiarskeho spisovateľa Joëla Dickera, úspešného autora bestsellera Pravda o afére Harryho Queberta.        Komu sa kniha môže páčiť: Čitateľom, ktorí pri detektívke neocenia len rafinovaný príbeh, ale aj krásny literárny jazyk.  
Viac

Joël Dicker sa na našom knižnom trhu predviedol titulom Pravda o afére Harryho Queberta. Síce ho registrujem a je na mojom wishliste, ale ešte som sa k nemu nedostal. Po prečítaní románu Zmiznutie Stephanie Mailerovej však celý proces určite urýchlim, pretože ak ide o rovnako kvalitné čítanie, nie je na čo čakať! V záplave severských kriminálok a príbehov o naháňaní sériových vrahov je táto[...]

Pokojným prímorským mestečkom Orpha v štáte New York otriasla 30. júla 1994 hrôzostrašná udalosť – vražda primátora a jeho rodiny, ako aj náhodnej svedkyne zločinu, mladej bežkyne. Vyšetrovanie zločinu vedie štátna polícia. Schopní a ambiciózni vyšetrovatelia pomerne rýchlo vypátrajú vraha, za čo si vyslúžia uznanie nadriadených a dokonca vyznamenanie. Lenže po dvadsiatich rokoch, začiatkom leta v roku 2014, novinárka Stephanie Mailerová tvrdí, sa zmýlili a obvinili nevinného človeka. Mladá žena vzápätí za záhadných okolností zmizne. Zmiznutie Stephanie Mailerovej je ďalším napínavým detektívnym príbehom švajčiarskeho spisovateľa Joëla Dickera, úspešného autora bestsellera Pravda o afére Harryho Queberta.        Komu sa kniha môže páčiť: Čitateľom, ktorí pri detektívke neocenia len rafinovaný príbeh, ale aj krásny literárny jazyk.  

Mohlo by sa vám páčiť