Mrazivá odplata

Eva Hrašková
Naše vojsko • 2019

V deväťdesiatych rokoch zmizne v malej obci pod Tatrami dvadsaťosemročná Petra. O niekoľko mesiacov neskôr sa Magdaléna Mrázová nevráti do domu svojich rodičov napriek tomu, že ju tam čaká maličká dcé...ká maličká dcérka. Ďalšie obete sú spolu so sériovým vrahom Vendelínom Mistríkom pochované v minulosti. Keď sa po viac ako dvadsiatich rokoch opäť otvoria dvere domu smrti, nikto z ôsmich mladých ľudí netuší, že si pre silvestrovské oslavy vybrali miesto s hrôzostrašnou históriou. Ak sa ocitli v opustenom dome náhodou, prečo v mrazivom ráne mizne ďalšia mladá žena?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788020618252

VYDAVATEĽSTVO: Naše vojsko ROK VYDANIA: 2019 ŽÁNER: Triler / Detektívka POČET STRÁN: 232 VÄZBA: pevná s prebalom   “Za niektoré boliestky si v živote môžeme sami. Iné sú výsledkom akejsi neľahkej hry osudu.” (str. 12)   O knihe: Partia ôsmich... The post RECENZIA: Eva Hrašková – Mrazivá odplata appeared first on Prečítané.sk.

V deväťdesiatych rokoch zmizne v malej obci pod Tatrami dvadsaťosemročná Petra. O niekoľko mesiacov neskôr sa Magdaléna Mrázová nevráti do domu svojich rodičov napriek tomu, že ju tam čaká maličká dcérka. Ďalšie obete sú spolu so sériovým vrahom Vendelínom Mistríkom pochované v minulosti. Keď sa po viac ako dvadsiatich rokoch opäť otvoria dvere domu smrti, nikto z ôsmich mladých ľudí netuší, že si pre silvestrovské oslavy vybrali miesto s hrôzostrašnou históriou. Ak sa ocitli v opustenom dome náhodou, prečo v mrazivom ráne mizne ďalšia mladá žena?

Mohlo by sa vám páčiť