Kvások

Lenka Mančíková
NOXI • 2017

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdrav...a obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.
Viac

  • Počet strán: 160 strán
  • ISBN13:9788081114670
  • Séria: Kvások

Nápad dať sa na kváskovanie mnou lomcoval už dlhšiu dobu. O kváskovom pečivku som už čo to počula a veľmi ma to zaujalo, nakoľko ja som v robení “všetkého si doma” úplný fanatik. Čítala som si informácie na internete, hľadala na forách, no aj napriek tomu som v sebe mala akýsi maličký strach pustiť sa... Čítať viac

Zo slovenského originálu- KvásokŽáner- KuchárkaPreklad- /Séria- /Počet strán- 160Väzba- brožovaná väzbaRok vydania- 2017Vydavateľstvo- Noxi Čítané- december 2018 Viac informácií o titule nájdete na tomto odkaze.Čítaj ďalej...:)

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.

Mohlo by sa vám páčiť