Moje sladké radosti

Katarína Brychtová
Fortuna Libri • 2017

Máte radi sladké? S radosťou pripravujete koláče pre svojich blízkych? Práve vám je určená táto knižka. Známa a obľúbená televízna moderátorka Katarína Brychtová v nej predstavuje osvedčené recepty,...e osvedčené recepty, ktoré zdedila po starej mame, získala od svojej svokry i kamarátok. K tomu ponúka zopár modernejších receptov zo sveta, vianočné špeciality i niekoľko slaných chuťoviek. Dozviete sa aj to, ako sa k jednotlivým receptom dostala a čo pre ňu znamenajú. Orechovo-čokoládová torta, krémeše, londýnske rezy, lávový koláčik, brownies, gaštanová tortička a vanilkové rožky, ale i pagáčiky či bryndzové tyčinky, to sú len niektoré z Katkiných (nielen) sladkých radostí. Každý recept sprevádza farebná fotografia.
Viac

  • Počet strán: 112 strán
  • ISBN13:9788081427152

Zo slovenského originálu- Moje sladké radostiŽáner- KuchárkaPreklad- /Séria- /Počet strán- 112Väzba- pevná väzbaRok vydania- 2017Vydavateľstvo- Fortuna libri Čítané- apríl 2019 Viac informácií o titule nájdete na tomto odkaze. Čítaj ďalej...

Máte radi sladké? S radosťou pripravujete koláče pre svojich blízkych? Práve vám je určená táto knižka. Známa a obľúbená televízna moderátorka Katarína Brychtová v nej predstavuje osvedčené recepty, ktoré zdedila po starej mame, získala od svojej svokry i kamarátok. K tomu ponúka zopár modernejších receptov zo sveta, vianočné špeciality i niekoľko slaných chuťoviek. Dozviete sa aj to, ako sa k jednotlivým receptom dostala a čo pre ňu znamenajú. Orechovo-čokoládová torta, krémeše, londýnske rezy, lávový koláčik, brownies, gaštanová tortička a vanilkové rožky, ale i pagáčiky či bryndzové tyčinky, to sú len niektoré z Katkiných (nielen) sladkých radostí. Každý recept sprevádza farebná fotografia.

Mohlo by sa vám páčiť