Matkino tajomstvo

Sejal Badani
Motýľ • 2019

Rodinné tajomstvo odhalí nádhernú, no tragickú láskuDojímavý príbeh o neúnavnej sile lásky, liečení tela i duše a o neutíchajúcej viere v sny.Novinárka Jaya žije na prvý pohľad dokonalý život. Jediné,...onalý život. Jediné, po čom túži, je vlastné dieťa. Po troch neúspešných pokusoch a rozpade manželstva stráca pevnú pôdu pod nohami. V zúfalej túžbe zmierniť mučivú bolesť vo svojom vnútri sa vyberie do Indie, aby tam zistila niečo o tajomnej minulosti vlastnej rodiny.Okúzlená nádhernými miestami, vôňami a zvukmi nadšene spoznáva miestnu kultúru, o ktorej jej vlastná matka doteraz nič nepovedala. Od Raviho, bývalého sluhu a blízkeho priateľa svojej babky, sa dozvedá o nezlomnosti, vytrvalom boji, tajnej láske, ale aj o tragickom konci svojej novátorskej predchodkyne v období britskej okupácie. Odkaz vlastnej rodovej línie prinúti Jayu nájsť v sebe netušenú silu.Vďaka jedinečnému príbehu, ktorý vás prevedie po starej Indii, spoznáte život silnej ženy, ktorá aj napriek nepriazni osudu dokázala zachrániť oveľa viac, ako si v skutočnosti myslela.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788081641961

Kniha Matkino tajomstvo má moc zaujať vás už na prvý pohľad. Výrazná a pútavá obálka jasne odkazuje na indické prvky, čo navnadí predovšetkým nadšencov cudzích kultúr. Obmedziť význam románu len na to by však bolo krátkozraké. Sejal Badani totiž vytvorila spletitý príbeh rodiny, postavený nielen na hľadaní pravdy, ale aj na udalostiach, ktoré dopomohli k vytvoreniu modernej krajiny zbavenej[...]

Rodinné tajomstvo odhalí nádhernú, no tragickú láskuDojímavý príbeh o neúnavnej sile lásky, liečení tela i duše a o neutíchajúcej viere v sny.Novinárka Jaya žije na prvý pohľad dokonalý život. Jediné, po čom túži, je vlastné dieťa. Po troch neúspešných pokusoch a rozpade manželstva stráca pevnú pôdu pod nohami. V zúfalej túžbe zmierniť mučivú bolesť vo svojom vnútri sa vyberie do Indie, aby tam zistila niečo o tajomnej minulosti vlastnej rodiny.Okúzlená nádhernými miestami, vôňami a zvukmi nadšene spoznáva miestnu kultúru, o ktorej jej vlastná matka doteraz nič nepovedala. Od Raviho, bývalého sluhu a blízkeho priateľa svojej babky, sa dozvedá o nezlomnosti, vytrvalom boji, tajnej láske, ale aj o tragickom konci svojej novátorskej predchodkyne v období britskej okupácie. Odkaz vlastnej rodovej línie prinúti Jayu nájsť v sebe netušenú silu.Vďaka jedinečnému príbehu, ktorý vás prevedie po starej Indii, spoznáte život silnej ženy, ktorá aj napriek nepriazni osudu dokázala zachrániť oveľa viac, ako si v skutočnosti myslela.

Mohlo by sa vám páčiť