Vianoce vysvetlené deťom

Aurora Magni
Zachej • 2019

Knižka Vianoce vysvetlené deťom ozrejmí malým čitateľom správny význam týchto sviatkov. Cez evanjeliové príbehy rozlíšia podstatné a menej dôležité veci a krátke zamyslenia im pomôžu plnohodnotne prež...žu plnohodnotne prežiť tento čas milosti a radosti. Knižka je vhodná pre deti od 7 rokov. Aurora Magni je informatička, no vo svojom voľnom čase sa venuje katechézam a písaniu, v čom vidí svoje poslanie a naplnenie. Rada píše o čomkoľvek, no osobitnú záľubu má v tvorbe príbehov a poviedok pre deti a mladých.
Viac

  • Počet strán: 32 strán
  • ISBN13:9788082111234

Vianoce vysvetlené deťom (recenzia) Krásna, nádherne ilustrovaná, jednoduchá, oku-lahodiaca – proste ideálna pre deti. Taká je kniha o Vianociach informatičky Aurory Magni, ktorá sa venuje aj písaniu, a ilustrátorky Alessandry Mantovani. V slovenčine vyšla kniha vo vydavateľstve Zachej.sk v edícii Deťom, kde si naozaj dali záležať na kvalitnom spracovaní, pevnej väzbe a hrubších stránkach[...]

Knižka Vianoce vysvetlené deťom ozrejmí malým čitateľom správny význam týchto sviatkov. Cez evanjeliové príbehy rozlíšia podstatné a menej dôležité veci a krátke zamyslenia im pomôžu plnohodnotne prežiť tento čas milosti a radosti. Knižka je vhodná pre deti od 7 rokov. Aurora Magni je informatička, no vo svojom voľnom čase sa venuje katechézam a písaniu, v čom vidí svoje poslanie a naplnenie. Rada píše o čomkoľvek, no osobitnú záľubu má v tvorbe príbehov a poviedok pre deti a mladých.

Mohlo by sa vám páčiť