Tarotové karty - Rider Waite Tarot

Tarotové karty s návodom. Najznámejšia a najpopulárnejšia verzia tarotových kariet. Ezoterický zasvätenec Arthur Waite dal karty podľa vlastných pokynov namaľovať výtvarníčke Pamele Smith a karty vyda...ith a karty vydal vydavateľ menom Rider - odtiaľ názov Rider Waite Tarot. Je to výrazne "rozprávačsky" poňaté zobrazenie prastarej tarotovej symboliky. Na všetkých kartách sú názorné, väčšinou figurálne výjavy.
Viac

  • Počet strán: 0 strán
  • ISBN13:9038000049

Rider Waite Tarot Nejprodávanější karty na světě!          Autor: Arthur Edward Waite          Obsah: 78 karet a návod            Nakladatelství: Synergie          Rok vydání: 2016          Vydání: Třetí Anotace: Univerzální symboly a archetypy osloví svou jednoduchou řečí opravdu každého. Nabízejí zdroj inspirace a odvahy k překonání překážek a životních problémů. Tyto karty[...]

Tarotové karty s návodom. Najznámejšia a najpopulárnejšia verzia tarotových kariet. Ezoterický zasvätenec Arthur Waite dal karty podľa vlastných pokynov namaľovať výtvarníčke Pamele Smith a karty vydal vydavateľ menom Rider - odtiaľ názov Rider Waite Tarot. Je to výrazne "rozprávačsky" poňaté zobrazenie prastarej tarotovej symboliky. Na všetkých kartách sú názorné, väčšinou figurálne výjavy.

Mohlo by sa vám páčiť