Búrlivák a netýkavka

Sarah MacLean
Ikar • 2020

Neobľúbenému vojvodovi sa v jeden deň narodia traja synovia. Všetci nemanželskí a každý inej žene. V rovnakom čase porodí aj vojvodova manželka, ale na svet príde dievča. Mocnému a bohatému aristokrat...atému aristokratovi tak osud nedopraje to jediné, po čom túžil - vhodného dediča. Roky plynú a nevlastní súrodenci uzavrú dohodu. Jeden z nich, Ewan, môže používať titul vojvoda pod podmienkou, že sa nikdy neožení a nesplodí potomka. Aké však vyvolá pobúrenie, keď sa v novinách objaví klebeta, že si hľadá nevestu? Zradu nemožno odpustiť. Jeden z bratov, kráľ londýnskeho podsvetia zvaný Diabol, sa rozhodne Ewanovi všetko spočítať a vyberie sa za ním do honosného sídla. Tam natrafí na Felicity Fairclothovú, sivú myšku, ktorá je pre dávny poklesok stále slobodná. V hlave mu skrsne zákerný plán. Felicity však ani zďaleka nie je utiahnutá a už vonkoncom nie hlúpa, a tak Diabol svoje kroky čoskoro oľutuje.
Viac

Žáner: Historický ľúbostný román Vydavateľstvo: Ikar Počet strán: 368 stránVäzba: pevná väzba Originálny názov: Wicked and the WallflowerAnotácia:Neobľúbenému vojvodovi sa v jeden deň narodia traja synovia. Všetci nemanželskí a každý inej žene. V rovnakom čase porodí aj vojvodova manželka, ale na svet príde dievča. Mocnému a bohatému aristokratovi tak osud nedopraje to jediné, po čom túžil ?[...]

Neobľúbenému vojvodovi sa v jeden deň narodia traja synovia. Všetci nemanželskí a každý inej žene. V rovnakom čase porodí aj vojvodova manželka, ale na svet príde dievča. Mocnému a bohatému aristokratovi tak osud nedopraje to jediné, po čom túžil - vhodného dediča. Roky plynú a nevlastní súrodenci uzavrú dohodu. Jeden z nich, Ewan, môže používať titul vojvoda pod podmienkou, že sa nikdy neožení a nesplodí potomka. Aké však vyvolá pobúrenie, keď sa v novinách objaví klebeta, že si hľadá nevestu? Zradu nemožno odpustiť. Jeden z bratov, kráľ londýnskeho podsvetia zvaný Diabol, sa rozhodne Ewanovi všetko spočítať a vyberie sa za ním do honosného sídla. Tam natrafí na Felicity Fairclothovú, sivú myšku, ktorá je pre dávny poklesok stále slobodná. V hlave mu skrsne zákerný plán. Felicity však ani zďaleka nie je utiahnutá a už vonkoncom nie hlúpa, a tak Diabol svoje kroky čoskoro oľutuje.

Mohlo by sa vám páčiť