Máš ma rada?

Eoin McLaughlin
Albatros • 2020

Prenádherná obojstranná kniha o potrebe objatia...Ježko bol veľmi smutný. Taký smutný, ako len ježko dokáže byť. Aj korytnačka bola veľmi smutná. Taká smutná, ako len korytnačka dokáže byť. Potešilo b...�že byť. Potešilo by ich jediné… keby ich mal niekto úprimne rád. Láskyplný príbeh o tom, že každý z nás potrebuje milovať a byť milovaný.
Viac

Na svojom blogu som vám predstavila už niekoľko detských kníh. Pre väčšie aj menšie deti. Dnes vám chcem ukázať knihu, ktorá je zaručene najmenšia svojou veľkosťou, ale najväčšia myšlienkou. Máš ma rada? Od Eoin McLaughlin, Polly Dunbarová. Ježko je veľmi smutný. Veľmi by mu pomohlo, keby ho mal niekto rád. Keby ho niekto objal. Stretne … Čítať ďalej Máš ma rada? (Eoin McLaughlin,[...]

Prenádherná obojstranná kniha o potrebe objatia...Ježko bol veľmi smutný. Taký smutný, ako len ježko dokáže byť. Aj korytnačka bola veľmi smutná. Taká smutná, ako len korytnačka dokáže byť. Potešilo by ich jediné… keby ich mal niekto úprimne rád. Láskyplný príbeh o tom, že každý z nás potrebuje milovať a byť milovaný.

Mohlo by sa vám páčiť