Talent na smrť

M.J. Arlidge
Ikar • 2020

Adama Brandta už nič neprekvapí. Ako forenzný psychológ videl a počul všetko, aspoň je o tom presvedčený. Potom stretne Kassie. Tínedžerka s pochybnou povesťou tvrdí, že má znepokojivý talent. Stačí s...� talent. Stačí sa jej pozrieť človeku do očí a vie, kedy a ako zomrie. Adam dievčaťu neverí, veď ako by aj mohol. Jedno mu však vŕta v hlave hneď od začiatku. V praxi sa stretol s množstvo psychicky narušených osôb, ibaže toto vyľakané stvorenie nevykazuje známky akútnej duševnej choroby. V meste onedlho začne útočiť sériový vrah a vysvitne, že Kassie pozná detaily. Skúsenému psychológovi intuícia našepkáva, aby si dával na dievča pozor, no aj tak mu uverí. Vôbec si pritom neuvedomuje, aké nebezpečenstvo z takej dôvery pramení. Martinus.sk · Čítanie z knihy TALENT NA SMRŤ (M.J. Arlidge)
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055173047
  • Originálny názov: A Gift for Dying

Britský autor M. J. Arlidge sa na literárnom poli preslávil hlavne sériou krimitrilerov s vyšetrovateľkou Helen Graceovou. Svoj originálny rozprávačský štýl si zachováva aj v prípade samostatne stojaceho románu Talent na smrť. Ako napovedá názov, znovu sa môžete tešiť na napínavý čitateľský zážitok, dynamický text a postavy, ktoré si vás získajú svojimi zásadami i problémami. Tentoraz je[...]

Adama Brandta už nič neprekvapí. Ako forenzný psychológ videl a počul všetko, aspoň je o tom presvedčený. Potom stretne Kassie. Tínedžerka s pochybnou povesťou tvrdí, že má znepokojivý talent. Stačí sa jej pozrieť človeku do očí a vie, kedy a ako zomrie. Adam dievčaťu neverí, veď ako by aj mohol. Jedno mu však vŕta v hlave hneď od začiatku. V praxi sa stretol s množstvo psychicky narušených osôb, ibaže toto vyľakané stvorenie nevykazuje známky akútnej duševnej choroby. V meste onedlho začne útočiť sériový vrah a vysvitne, že Kassie pozná detaily. Skúsenému psychológovi intuícia našepkáva, aby si dával na dievča pozor, no aj tak mu uverí. Vôbec si pritom neuvedomuje, aké nebezpečenstvo z takej dôvery pramení. Martinus.sk · Čítanie z knihy TALENT NA SMRŤ (M.J. Arlidge)

Mohlo by sa vám páčiť