Nerozluční kamaráti

Przemyslaw Wechterowicz Emilia Dziubak
Stonožka • 2020

Hrejivý a čarovný príbeh o neobyčajnom priateľstve. Pod starým dubom si nažíva králičia rodina a v jeho korune hniezdia sovy. Hoci bývajú celkom blízko, celý čas sa obchádzajú. Keď Králiček cez deň...ď Králiček cez deň behá po slnečnej lúke, Sovička sladko spí. A keď Sovička rozprestiera krídla na let za svitu mesiaca, Králiček práve zaspáva. Takto deťom plynie deň za dňom, noc za nocou a jeden o druhom vôbec netušia. No len do chvíle, kým sa nezatúžia spoznať.
Viac

  • Počet strán: 32 strán
  • ISBN13:9788055172293

Keďže som obrovským milovníkom detských kníh a rozprávok od výmyslu sveta, rozhodla som sa, že tomuto žánru budem na svojom blogu venovať veľkú pozornosť. Myslím si, že knižkám z tejto oblasti sa na knižno-blogovej sfére poskytuje vskutku málo priestoru, čo mi je skutočne ľúto. Preto prichádzam s krásnou detskou novinkou Nerozluční kamaráti z edície Stonožka,... Čítať viac

Hrejivý a čarovný príbeh o neobyčajnom priateľstve. Pod starým dubom si nažíva králičia rodina a v jeho korune hniezdia sovy. Hoci bývajú celkom blízko, celý čas sa obchádzajú. Keď Králiček cez deň behá po slnečnej lúke, Sovička sladko spí. A keď Sovička rozprestiera krídla na let za svitu mesiaca, Králiček práve zaspáva. Takto deťom plynie deň za dňom, noc za nocou a jeden o druhom vôbec netušia. No len do chvíle, kým sa nezatúžia spoznať.

Mohlo by sa vám páčiť