Yakari a Veľký orol

Derib Job
Slovart • 2020

Yakari je malý indián z kmeňa Siouxov. Má veľký dar - rozumie reči zvierat a vie sa s nimi rozprávať. Sníva o tom, ako vyrastie a stane sa mocným a odvážnym mužom. Nevie, ako na to, no keď sa jeho och...eď sa jeho ochrancom stane Veľký orol, zažijú spolu množstvo nezabudnuteľných dobrodružstiev. Na svojich cestách po prérii stretne Yakari divé zvieratá od výmyslu sveta. V prvej časti to bude MALÝ BLESK. Mustang rýchly ako vietor sa stane jeho priateľom a verným spoločníkom.
Viac

Moja dcéra píše Slovartu: „Derib a Job knižka Yakari sa mi velmi páčila mohli bi sťe urobiť ďalšie ďieli knižki Yakari.“ The post YAKARI (Derib a Job) – recenzia appeared first on Blog o najlepších a najkrajších detských knihách.

Yakari je malý indián z kmeňa Siouxov. Má veľký dar - rozumie reči zvierat a vie sa s nimi rozprávať. Sníva o tom, ako vyrastie a stane sa mocným a odvážnym mužom. Nevie, ako na to, no keď sa jeho ochrancom stane Veľký orol, zažijú spolu množstvo nezabudnuteľných dobrodružstiev. Na svojich cestách po prérii stretne Yakari divé zvieratá od výmyslu sveta. V prvej časti to bude MALÝ BLESK. Mustang rýchly ako vietor sa stane jeho priateľom a verným spoločníkom.

Mohlo by sa vám páčiť