Anička a zázračná rolnička

Jana Babicová Viktória Végh
Sephoris • 2020

24 príbehov o dobrých skutkoch v období adventu. Zaujímavé príbehy v období Vianoc, dopĺňajú krásne kresby, ktoré príbeh detskému čitateľovi priblížia. Každý príbeh zahŕňa ponaučenie a zamyslenie ...onaučenie a zamyslenie sa nad danou situáciou. Emočná a environmentálna výchova ukrytá v krátkych príbehoch, milý sprievodca na adventný čas, kedy si rodičia a deti môžu každý večer spolu prečítať príbeh Aničky a porozprávať sa o ňom. Každým príbehom bližšie k Vianociam ??
Viac

  • Počet strán: 64 strán
  • ISBN13:9788097298814

V období pre Vianocami sa na knižnom trhu objaví aj veľa kníh, ktoré s týmto sviatkom súvisia. Ja mám rada, keď sa môžem na najkrajšie sviatky roka naladiť práve knihami. Nedávno som si objednala knihu Anička a zázračná rolnička od Janky Babicovej. Pôvodne som nemala v pláne písať recenziu, ale kniha ma očarila a chcem vám ju predstaviť. Dievčatko menom … Čítať ďalej Anička a zázračná[...]

24 príbehov o dobrých skutkoch v období adventu. Zaujímavé príbehy v období Vianoc, dopĺňajú krásne kresby, ktoré príbeh detskému čitateľovi priblížia. Každý príbeh zahŕňa ponaučenie a zamyslenie sa nad danou situáciou. Emočná a environmentálna výchova ukrytá v krátkych príbehoch, milý sprievodca na adventný čas, kedy si rodičia a deti môžu každý večer spolu prečítať príbeh Aničky a porozprávať sa o ňom. Každým príbehom bližšie k Vianociam ??

Mohlo by sa vám páčiť