Nebezpečná

Lucia Sasková

Po čom ženy túžia? A čo sú ochotné pre svoje túžby urobiť? Hlavná hrdinka románu Nebezpečná od Lucie Saskovej, autorky bestselleru Zlatokopka, chce jediné: byť normálna. Mať normálny vzťah, niekoho mi...y vzťah, niekoho milovať, byť šťastná. Veci sa však vyvíjajú inak, ako si predstavovala. Zrazu je pre ňu ťažké normálne fungovať, vyznať sa vo vlastných spomienkach, stáť si za svojimi činmi. Je totiž nebezpečná. Pre seba aj pre svoje okolie.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788022017947
  • Ďalšie vydania: Nebezpečná

AUTOR: Lucia Sasková NÁZOV: Nebezpečná (Nebezpečná) VYDAVATEĽSTVO: Motto (Slovenský spisovateľ) ROK VYDANIA: 2017 (2014) POČET STRÁN: 320 PREKLAD: Alena Řežábková "Po čem ženy touží? A co jsou ochotné pro své touhy udělat?"Hlavní hrdinka románu Lucie Saskové, autorky bestselleru Zlatokopka, chce jediné: být normální. Mít normální vztah, někoho milovat, být šťastná. Věci se však[...]

Po čom ženy túžia? A čo sú ochotné pre svoje túžby urobiť? Hlavná hrdinka románu Nebezpečná od Lucie Saskovej, autorky bestselleru Zlatokopka, chce jediné: byť normálna. Mať normálny vzťah, niekoho milovať, byť šťastná. Veci sa však vyvíjajú inak, ako si predstavovala. Zrazu je pre ňu ťažké normálne fungovať, vyznať sa vo vlastných spomienkach, stáť si za svojimi činmi. Je totiž nebezpečná. Pre seba aj pre svoje okolie.

Mohlo by sa vám páčiť