Dedičkin sľub

Sarah E. Ladd

Išla proti nepísaným pravidlám spoločnosti a svojej rodiny, aby dodržala sľub svojej umierajúcej priateľkePrvá časť očarujúcej regentskej trilógie Tajomstvá vresovísk z pera uznávanej americkej spisov...ej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej zavedie čitateľa na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia. Dedička panstva Winterwood Amelia Barrettová sa ocitla v nezávideniahodnej situácii. Aby získala rozprávkový majetok, ktorý jej právom patrí, musí sa vydať, skôr než dovŕši dvadsiaty štvrtý rok. Navyše sľúbila umierajúcej priateľke, že sa postará o jej malú dcérku Lucy, a tento sľub je rozhodnutá stoj čo stoj dodržať. Jej snúbenec Edward Littleton však nechce o dieťati ani počuť... A tak keď po Lucy príde jej otec, námorný kapitán Graham Sterling, Amelia vymyslí nevídaný plán: zruší zasnúbenie s Littletonom a prehovorí kapitána, aby si ju bez otáľania vzal za ženu. Keď sa už-už zdá, že je všetko na najlepšej ceste, stane sa niečo nečakané a Amelia s Grahamom musia čeliť najťažšej skúške, akú im kedy osud pripravil. Od toho, ako sa s ňou popasujú, závisia životy nielen ich dvoch... Martinus.sk · Čítanie z knihy DEDIČKIN SĽUB (Sarah E.Ladd)
Viac

„Presne knižka pre mňa! Ten nápad ma zaujal od samého začiatku, dychtivo som obracala stránky. Myslím, že čitateľom a čitateľkám mojich kníh sa bude Dedičkin sľub páčiť,“ odkazuje autorka oceňovaných bestsellerov Julie Klassenová. Dedičkin sľub je nesmierne pútavý príbeh, ktorý... The post Historická romanca Dedičkin sľub od Sarah E. Ladd ponúka romantiku, sympatické postavy či nefalšovanú[...]

Išla proti nepísaným pravidlám spoločnosti a svojej rodiny, aby dodržala sľub svojej umierajúcej priateľkePrvá časť očarujúcej regentskej trilógie Tajomstvá vresovísk z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej zavedie čitateľa na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia. Dedička panstva Winterwood Amelia Barrettová sa ocitla v nezávideniahodnej situácii. Aby získala rozprávkový majetok, ktorý jej právom patrí, musí sa vydať, skôr než dovŕši dvadsiaty štvrtý rok. Navyše sľúbila umierajúcej priateľke, že sa postará o jej malú dcérku Lucy, a tento sľub je rozhodnutá stoj čo stoj dodržať. Jej snúbenec Edward Littleton však nechce o dieťati ani počuť... A tak keď po Lucy príde jej otec, námorný kapitán Graham Sterling, Amelia vymyslí nevídaný plán: zruší zasnúbenie s Littletonom a prehovorí kapitána, aby si ju bez otáľania vzal za ženu. Keď sa už-už zdá, že je všetko na najlepšej ceste, stane sa niečo nečakané a Amelia s Grahamom musia čeliť najťažšej skúške, akú im kedy osud pripravil. Od toho, ako sa s ňou popasujú, závisia životy nielen ich dvoch... Martinus.sk · Čítanie z knihy DEDIČKIN SĽUB (Sarah E.Ladd)

Mohlo by sa vám páčiť