Vanda hľadá lásku

Przemyslaw Wechterowicz Emilia Dziubak
Stonožka • 2022

Hrejivý príbeh o hľadaní pravej lásky. Niekedy cítime, že nám niečo chýba. Niekedy nám nestačí byť hrdinom knihy – podobne ako dážďovke Vande, ktorá túži po láske. Vanda preto nelení a vydáva sa do...o nelení a vydáva sa do sveta hľadať toho pravého. Čo sa jej cestou prihodí, či nájde svojho vyvoleného a či jestvujú jednorožce, sa dozviete v tejto čarovnej knižke! Úspešní poľskí autori Przemysław Wechterowicz a Emilia Dziubaková nie sú neznámi ani našim čitateľom. V slovenčine vyšli ich knihy Objím ma, prosím, Mamička, kde si? a Nerozluční kamaráti.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055181158

Przemysław Wechterowicz a Emilia Dziubaková sú už medzi malými čitateľmi vcelku známe pojmy. Tejto dvojici už u nás vyšli štyri knihy,Continue Reading

Hrejivý príbeh o hľadaní pravej lásky. Niekedy cítime, že nám niečo chýba. Niekedy nám nestačí byť hrdinom knihy – podobne ako dážďovke Vande, ktorá túži po láske. Vanda preto nelení a vydáva sa do sveta hľadať toho pravého. Čo sa jej cestou prihodí, či nájde svojho vyvoleného a či jestvujú jednorožce, sa dozviete v tejto čarovnej knižke! Úspešní poľskí autori Przemysław Wechterowicz a Emilia Dziubaková nie sú neznámi ani našim čitateľom. V slovenčine vyšli ich knihy Objím ma, prosím, Mamička, kde si? a Nerozluční kamaráti.

Mohlo by sa vám páčiť