Tidewaterská nevesta

Laura Frantz
i527.net • 2022

Ani jeden z nich nemá čas na lásku. Láska si ich však aj tak našla.Selah Hopewellová je zrejme jediná žena vo Virgínskej kolónii, ktorá sa netúži vydať. Iste, v Jamestowne žije priveľa mužov a príliš ...a mužov a príliš málo žien, ale Selah už má plné ruky práce s pomáhaním otcovi v rodinnom obchode. A teraz ju ešte poslali do prístavu, aby privítala loď privážajúcu tabakové nevesty, o ktoré sa treba postarať, kým si medzi mnohými nápadníkmi nevyberú toho pravého. Xander Renick je možno najžiadanejším tabakovým lordom v osade. Vlastní rozľahlé pozemky, jeho úrodu si zákazníci vysoko cenia a postavenie mediátora medzi kolonistami a mocným kmeňom Powhatanov, ktorý žije v ich blízkosti, ho robí jednoducho nenahraditeľným. Xander je však už ženatý so svojím podnikom a ešte stále smúti nad stratou manželky, dcéry náčelníka Powhatanov. Môžu dvaja ľudia, ktorí vášnivo milujú svoju nezávislosť, nájsť životné šťastie a uspokojenie len vlastnými silami? Alebo zistia, že to, čo im v živote už dlho chýbalo, mali celý čas rovno pred očami?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788082490193
  • Originálny názov: Tidewater Bride

Autor: Laura Frantz Originálny názov: Tidewater BrideVydavateľstvo: i527.net 2022Séria: -Diel:  -Počet strán: 400Žáner:  historický románMoje hodnotenie knihy: 4*/5*Moje hodnotenie obálky: 4*/5*Anotácia:Ani jeden z nich nemá čas na lásku. Láska si ich však aj tak našla.Selah Hopewellová je zrejme jediná žena vo Virgínskej kolónii, ktorá sa netúži vydať. Iste, v Jamestowne žije priveľa mužov a[...]

Ani jeden z nich nemá čas na lásku. Láska si ich však aj tak našla.Selah Hopewellová je zrejme jediná žena vo Virgínskej kolónii, ktorá sa netúži vydať. Iste, v Jamestowne žije priveľa mužov a príliš málo žien, ale Selah už má plné ruky práce s pomáhaním otcovi v rodinnom obchode. A teraz ju ešte poslali do prístavu, aby privítala loď privážajúcu tabakové nevesty, o ktoré sa treba postarať, kým si medzi mnohými nápadníkmi nevyberú toho pravého. Xander Renick je možno najžiadanejším tabakovým lordom v osade. Vlastní rozľahlé pozemky, jeho úrodu si zákazníci vysoko cenia a postavenie mediátora medzi kolonistami a mocným kmeňom Powhatanov, ktorý žije v ich blízkosti, ho robí jednoducho nenahraditeľným. Xander je však už ženatý so svojím podnikom a ešte stále smúti nad stratou manželky, dcéry náčelníka Powhatanov. Môžu dvaja ľudia, ktorí vášnivo milujú svoju nezávislosť, nájsť životné šťastie a uspokojenie len vlastnými silami? Alebo zistia, že to, čo im v živote už dlho chýbalo, mali celý čas rovno pred očami?

Mohlo by sa vám páčiť