Spolok Judášov

Peter Šloser
Ikar • 2022

Existovala na Slovensku policajná chobotnica? Vznesené obvinenia a právoplatné odsúdenia bývalých policajných funkcionárov nasvedčujú, že jej chápadlá k nám siahajú. Peter Šloser opäť poukazuje na kri...ť poukazuje na krivákov z najvyšších poschodí slovenskej polície a zradcov, ktorí sa spreneverili svojmu poslaniu. O život pôjde nielen ministrovi vnútra, horúco bude aj v mafiánskej rodine Šenkovcov. Ako tieto dva prípady súvisia, kto je vrahom a zvíťazí spravodlivosť? Podobne ako pri predchádzajúcich Šloserových detektívkach, aj vďaka tejto knihe má čitateľ ojedinelú šancu stať sa účastníkom deja. Autor opäť čerpá inšpiráciu z vlastných skúseností, ktoré využil pri opísaní reálneho policajného zákulisia a vyšetrovania zločinov, za ktoré súdy ukladajú doživotné tresty. Martinus.sk · Čítanie z knihy SPOLOK JUDÁŠOV (Peter Šloser)
Viac

„V poslednom období odhalili niekoľko policajných judášov, ktorí sa spreneverili služobnej policajnej prísahe, takže preto som si dal do názvu túto biblickú postavu,“ hovorí Peter Šloser na margo svojej novej knihy. V sérii Páchateľ neznámy mu vyšli už tri a teraz pribudla štvrtá:... The post Kniha Spolok Judášov od Petra Šlosera: Štvrtý krimitriler zo série Páchateľ neznámy opäť poukazuje na[...]

Existovala na Slovensku policajná chobotnica? Vznesené obvinenia a právoplatné odsúdenia bývalých policajných funkcionárov nasvedčujú, že jej chápadlá k nám siahajú. Peter Šloser opäť poukazuje na krivákov z najvyšších poschodí slovenskej polície a zradcov, ktorí sa spreneverili svojmu poslaniu. O život pôjde nielen ministrovi vnútra, horúco bude aj v mafiánskej rodine Šenkovcov. Ako tieto dva prípady súvisia, kto je vrahom a zvíťazí spravodlivosť? Podobne ako pri predchádzajúcich Šloserových detektívkach, aj vďaka tejto knihe má čitateľ ojedinelú šancu stať sa účastníkom deja. Autor opäť čerpá inšpiráciu z vlastných skúseností, ktoré využil pri opísaní reálneho policajného zákulisia a vyšetrovania zločinov, za ktoré súdy ukladajú doživotné tresty. Martinus.sk · Čítanie z knihy SPOLOK JUDÁŠOV (Peter Šloser)

Mohlo by sa vám páčiť