Krásni ľudia

Zuzana Šimeková
Lindeni • 2022

Slovenský debut o vyhorení, úzkostiach a závislostiach, s ktorými bojujú aj tí najúspešnejší z násVanda mala dokonalý život. Vyšplhala sa po korporačnom rebríku svojou pracovitosťou a cieľavedomosťou....a cieľavedomosťou. Mladá, krásna, úspešná. Čo viac si mohla priať? Lenže jedného dňa si uvedomí, že sa stratila pod tlakom povinností a očakávaní. Z vrcholu sa prepadne do nehostinného prostredia nemocnice, pretože úzkostné stavy a sprievodné prešľapy už začínajú byť neznesiteľné. Na psychiatrii spoznáva Adama, otca dvoch malých detí, ktorý tiež nepozná dno. Spolu sa snažia nestratiť v zákutiach sedení s psychológmi a lekármi, terapiami a inými povinnosťami. Hoci sa postupne zbližujú, Vanda musí nájsť cestu hlavne k sebe, a až potom k iným ľuďom a svetu celkovo.
Viac

  • Počet strán: 208 strán
  • ISBN13:9788056628874

Hladinu knižného sveta nedávno rozvíril román Krásni ľudia, debut slovenskej autorky Zuzany Šimekovej. Autorka sa rozhodla čitateľovi autenticky priblížiť témy, o ktorých sa v spoločnosti ešte stále príliš často nehovorí. Zo začiatku sa môže všetko javiť ako dokonalé. Pracovitosť v spojení... The post RECENZIA: Zuzana Šimeková – Krásni ľudia appeared first on Prečítané.sk.

Autor: Zuzana ŠimekováOriginálny názov: Krásni ľudiaVydavateľstvo: Lindeni, 2022Séria: -Diel: -Počet strán: 208Žáner: psychologický románMoje hodnotenie knihy: 4*/5*Moje hodnotenie obálky: 5*/5*Anotácia:Strhujúci debut. Reálne životy. Spoznáte ten svoj?Vanda mala dokonalý život. Vyšplhala sa po korporačnom rebríku svojou pracovitosťou a cieľavedomosťou. Mladá, krásna, úspešná. Čo viac si[...]

Slovenský debut o vyhorení, úzkostiach a závislostiach, s ktorými bojujú aj tí najúspešnejší z násVanda mala dokonalý život. Vyšplhala sa po korporačnom rebríku svojou pracovitosťou a cieľavedomosťou. Mladá, krásna, úspešná. Čo viac si mohla priať? Lenže jedného dňa si uvedomí, že sa stratila pod tlakom povinností a očakávaní. Z vrcholu sa prepadne do nehostinného prostredia nemocnice, pretože úzkostné stavy a sprievodné prešľapy už začínajú byť neznesiteľné. Na psychiatrii spoznáva Adama, otca dvoch malých detí, ktorý tiež nepozná dno. Spolu sa snažia nestratiť v zákutiach sedení s psychológmi a lekármi, terapiami a inými povinnosťami. Hoci sa postupne zbližujú, Vanda musí nájsť cestu hlavne k sebe, a až potom k iným ľuďom a svetu celkovo.

Mohlo by sa vám páčiť