Chata pri jazere

Jasinda Wilder
Ikar • 2022

Miesto, kde má láska druhú šancu Ubehol rok odvtedy, čo ho držala za ruku a povedala mu posledné zbohom. Od tej chvíle Nadiu ničí žiaľ za zosnulým manželom – spisovateľom Adrianom, ktorý bol jej ži... ktorý bol jej životnou láskou. Prežíva zo dňa na deň, rozpoltená medzi potrebou zapamätať si každý detail ich spoločného života a snahou na všetko zabudnúť. Takmer nespí, neje a prázdnotu v sebe zapĺňa hektickou prácou. No posledný deň roka preruší jej samotu náhle zaklopanie na dvere. Nečakaný list od milovaného Adriana ju nabáda, aby splnila jeho posledné želanie. S kľúčom od chaty pri jazere sa vydáva na cestu, ktorá ju môže priviesť k novej šanci na šťastie. Ako v príbehu, ktorý pre ňu kedysi napísal sám Adrian. Martinus.sk · Čítanie z knihy CHATA PRI JAZERE (Jasinda Wilderová)
Viac

  • Počet strán: 368 strán
  • ISBN13:9788055184029
  • Originálny názov: The Cabin

„Dúfam, že sa vám tento príbeh bude páčiť, že sa dotkne vašich sŕdc a po jeho prečítaní si budete ešte viac vážiť svojich blízkych. Pevne ich objímte, povedzte im, ako veľmi Vám na nich záleží. Láska je všetko,“ odkazuje spisovateľka... The post Kniha Chata pri jazere od Jasindy Wilder: Dojímavý príbeh o láske, ktorá sa dotkne vášho srdca appeared first on Prečítané.sk.

Miesto, kde má láska druhú šancu Ubehol rok odvtedy, čo ho držala za ruku a povedala mu posledné zbohom. Od tej chvíle Nadiu ničí žiaľ za zosnulým manželom – spisovateľom Adrianom, ktorý bol jej životnou láskou. Prežíva zo dňa na deň, rozpoltená medzi potrebou zapamätať si každý detail ich spoločného života a snahou na všetko zabudnúť. Takmer nespí, neje a prázdnotu v sebe zapĺňa hektickou prácou. No posledný deň roka preruší jej samotu náhle zaklopanie na dvere. Nečakaný list od milovaného Adriana ju nabáda, aby splnila jeho posledné želanie. S kľúčom od chaty pri jazere sa vydáva na cestu, ktorá ju môže priviesť k novej šanci na šťastie. Ako v príbehu, ktorý pre ňu kedysi napísal sám Adrian. Martinus.sk · Čítanie z knihy CHATA PRI JAZERE (Jasinda Wilderová)

Mohlo by sa vám páčiť