Malý NIEdnorožec

Marc-Uwe Kling
Albatros • 2022

Malí a rozkošní tvrdohlavci z tejto knižky sú pripravení rozosmiať vás do popuku! V Srdiečkovom lese sa narodil malý roztomilý jednorožec. Všetci ho majú radi, kŕmia ho keksíkmi, cukrovou vatou, prost...vou vatou, proste samými maškrtami. Malý jednorožec však všetko krásne a nadýchané odmieta a neustále omieľa len „NIE!“ Vyrástol z neho nie bežný jednorožec, ale NIEdnorožec. Jedného dňa sa stretne s nahluchlým ČOmývalom, so salámistom NOApsom a s drzou princeznou ÁNOmáliou. Vykľuje sa z nich zábavná tvrdohlavá partička, ktorá spolu prežije smiešne dobrodružstvá!
Viac

Pred časom vyšla vo vydavateľstve Albatros kniha so zaujímavým názvom Malý NIEdnorožec, ktorú napísal Marc-Uwe Kling a ilustrovala Astrid Henn. NázovContinue Reading

Malí a rozkošní tvrdohlavci z tejto knižky sú pripravení rozosmiať vás do popuku! V Srdiečkovom lese sa narodil malý roztomilý jednorožec. Všetci ho majú radi, kŕmia ho keksíkmi, cukrovou vatou, proste samými maškrtami. Malý jednorožec však všetko krásne a nadýchané odmieta a neustále omieľa len „NIE!“ Vyrástol z neho nie bežný jednorožec, ale NIEdnorožec. Jedného dňa sa stretne s nahluchlým ČOmývalom, so salámistom NOApsom a s drzou princeznou ÁNOmáliou. Vykľuje sa z nich zábavná tvrdohlavá partička, ktorá spolu prežije smiešne dobrodružstvá!

Mohlo by sa vám páčiť