Svätý Dominik Savio

Teresio Bosc
Don Bosco • 2016

Túžiť po nebi je nákazlivé a Dominik Savio o tom vedel svoje. Vyskúšal úsmev, prirodzenú veselosť, čisté srdce a vyšlo to. A ešte priateľstvo s Ježišom a Máriou! O to stál nadovšetko. Dominikovo ús...ko. Dominikovo úsilie získať víza na pobyt v nebi je sympatické, aktuálne a také akurát. Ak ho pri čítaní tejto knižky pustíte k slovu, bude vám o plnení tejto vízovej povinnosti rozprávať celé hodiny, dni, ba aj roky.
Viac

  • Počet strán: 140 strán
  • ISBN13:9788080743529

Svätý Dominik Savio (recenzia) Malá kniha s veľkým posolstvom – aj tak by sa dala nazvať kniha s názvom Svätý Dominik Savio, ktorá nám ponúka pútavé rozprávanie o živote tohto mladého svätca. Kniha plná drobných príbehov zo života malého Dominika na jeho ceste k svätosti môže byť dobrým pomocníkom v každodennom živote najmä pre mladých. Prostredníctvom tejto knihy Read more...

Túžiť po nebi je nákazlivé a Dominik Savio o tom vedel svoje. Vyskúšal úsmev, prirodzenú veselosť, čisté srdce a vyšlo to. A ešte priateľstvo s Ježišom a Máriou! O to stál nadovšetko. Dominikovo úsilie získať víza na pobyt v nebi je sympatické, aktuálne a také akurát. Ak ho pri čítaní tejto knižky pustíte k slovu, bude vám o plnení tejto vízovej povinnosti rozprávať celé hodiny, dni, ba aj roky.

Mohlo by sa vám páčiť