Veľká medvedia kuchárka

Milada Těšitelová
BRAK • 2022

Kulinárske umenie Miška a Nedveďa pozná celý les a možno očarilo už aj vás pri pozeraní večerníčka Maškrtné medvedie príbehy. Ak majú aj vaše deti mlsný jazýček ako naši dvaja chlpáči, dajte im do rúk...lpáči, dajte im do rúk Veľkú medvediu kuchárku a môžete sa tešiť na dobroty počas celého dňa. Tridsať jednoduchých a cenovo dostupných receptov, ktoré zvládnu pripraviť deti od 7 rokov a s pomocou rodičov zvládnu niektoré recepty aj tí mladší.
Viac

  • Počet strán: 88 strán
  • ISBN13:9788097417413

Keby mi niekto prednedávnom povedal, že sa moje 7-ročné dieťa dokáže z tejto knižky naučiť variť, neverila by som. Ale je to tak. Veľká medvedia kuchárka je náš objav roka 2022. Úplne bez asistencie dospelého to, samozrejme, nepôjde, preto vrelo odporúčam obdarovať deti touto knihou na Vianoce, keď je na spoločné varenie viac času. The post VEĽKÁ MEDVEDIA KUCHÁRKA (Kateřina Dvořák, Milada[...]

Kulinárske umenie Miška a Nedveďa pozná celý les a možno očarilo už aj vás pri pozeraní večerníčka Maškrtné medvedie príbehy. Ak majú aj vaše deti mlsný jazýček ako naši dvaja chlpáči, dajte im do rúk Veľkú medvediu kuchárku a môžete sa tešiť na dobroty počas celého dňa. Tridsať jednoduchých a cenovo dostupných receptov, ktoré zvládnu pripraviť deti od 7 rokov a s pomocou rodičov zvládnu niektoré recepty aj tí mladší.

Mohlo by sa vám páčiť