Netvor

Chris Carter
Aktuell • 2022

Pri podivnej autonehode v odľahlom mestečku vo Wyomingu miestny šerif zatkne muža, podozrivého zo sadistickej dvojnásobnej vraždy. Nasledujúce vyšetrovanie vedie k odhaleniu sériového vraha, ktorý naj..., ktorý najmenej dvadsaťpäť rokov unášal, mučil a zohavoval svoje obete po celých Spojených štátoch. Podozrivý muž však tvrdí, že je len figúrkou v spleti lží – dá sa mu veriť?
Viac

Detektív Robert Hunter musí na chvíľu opustiť L.A. Nie, nebude to kvôli plánovanej dovolenke. Potrebuje ho totižto FBI. Náš hrdina nie je dvakrát nadšený, no vyžiadal si ho muž podozrivý z dvojnásobnej vraždy. S nikým iným hovoriť nebude. Robert sa musí podriadiť, aj keď nechce. Zastaviť psychopatického vraha je preňho vždy prioritou.No pomaly zisťuje, čo je vo veci. Začínajú sa vynárať[...]

Pri podivnej autonehode v odľahlom mestečku vo Wyomingu miestny šerif zatkne muža, podozrivého zo sadistickej dvojnásobnej vraždy. Nasledujúce vyšetrovanie vedie k odhaleniu sériového vraha, ktorý najmenej dvadsaťpäť rokov unášal, mučil a zohavoval svoje obete po celých Spojených štátoch. Podozrivý muž však tvrdí, že je len figúrkou v spleti lží – dá sa mu veriť?

Mohlo by sa vám páčiť