Vražda v Orient exprese

Agatha Christie

Vražda v Orient exprese z roku 1934 je jednou z najlepších a najslávnejších detektívok legendárnej Agathy Christie. Tento strhujúci príbeh celé roky fascinuje nielen čitateľov, ale aj filmových tvorco...mových tvorcov, preto nečudo, že už bol niekoľkokrát úspešne sfilmovaný, naposledy v roku 2017 s Kennethom Brannaghom v úlohe Hercula Poirota. Trinásť cestujúcich. Podozrivý je každý z nich.Trojdňová púť prepychového Orient expresu naprieč Európou prebieha bez problémov až do chvíle, keď uprostred noci vlak náhle zastane, lebo trať zablokovali snehové záveje. Ráno cestujúcimi, medzi ktorými je aj Hercule Poirot, otrasie správa, že amerického milionára Ratchetta našli v kupé dobodaného na smrť. Vyšetrovanie zložitého prípadu s množstvom podozrivých sa pre slávneho detektíva zmení na preteky s časom – za každú cenu musí odhaliť vraha, skôr než udrie znova.
Viac

  • Počet strán: 200 strán
  • ISBN13:9788022024419

Sumár recenzie
V recenzii je preskúmaný detektívny príbeh s nečakaným rozuzlením, kde sa zdôrazňuje atmosféra a napätie. Recenzent zdôrazňuje, že táto kniha je pre všetkých obdivovateľov detektíviek a zabezpečuje vynikajúce čítanie pre milovníkov tajomna a záhad. Knihu vyzdvihuje ako skvelý príklad žánru a silne odporúča pre čitateľov, ktorí si radi vychutnávajú inšpiratívne detektívne príbehy. Príbeh je dobre premyslený a zaujímavo zaväzuje čitateľa až do jeho nečakaného konca.

Majstrovská Agatha Christie namiešala geniálny príbeh, ktorý vás chytí od prvých stránok. Túto knihu nebudete vedieť pustiť z ruky. O knihe 13 cestujúcich. Podozrivý je každý z nich. Trojdňová púť prepychového Orient expresu naprieč Európou prebieha bez problémov až do chvíle,... The post Kniha Vražda v Orient exprese: Jedna z najčítanejších detektívok od Agathy Christie vychádza v novom[...]

Vražda v Orient exprese z roku 1934 je jednou z najlepších a najslávnejších detektívok legendárnej Agathy Christie. Tento strhujúci príbeh celé roky fascinuje nielen čitateľov, ale aj filmových tvorcov, preto nečudo, že už bol niekoľkokrát úspešne sfilmovaný, naposledy v roku 2017 s Kennethom Brannaghom v úlohe Hercula Poirota. Trinásť cestujúcich. Podozrivý je každý z nich.Trojdňová púť prepychového Orient expresu naprieč Európou prebieha bez problémov až do chvíle, keď uprostred noci vlak náhle zastane, lebo trať zablokovali snehové záveje. Ráno cestujúcimi, medzi ktorými je aj Hercule Poirot, otrasie správa, že amerického milionára Ratchetta našli v kupé dobodaného na smrť. Vyšetrovanie zložitého prípadu s množstvom podozrivých sa pre slávneho detektíva zmení na preteky s časom – za každú cenu musí odhaliť vraha, skôr než udrie znova.

Mohlo by sa vám páčiť